29062020 Kalmthout asielcentrum protest tegen nieuw asiel centrum in Kalmthout
Volledig scherm
29062020 Kalmthout asielcentrum protest tegen nieuw asiel centrum in Kalmthout © Klaas De Scheirder

Buurtbewoners asielcentrum voeren stille actie: “Begrijpen gebrek aan communicatie absoluut niet”

Een groep buurtbewoners van het tijdelijk asielcentrum aan de Putsesteenweg in Kalmthout hebben samen met een delegatie van het Vlaams Belang een stille protestactie gehouden aan het asielcentrum.  Al sinds het bekendmaken enkele maanden geleden is er heel wat protest tegen het asielcentrum. 

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.