Opening van het BMX-parcours in Kalmthout. Schepen Jan Oerlemans waagde ook zijn kans.
Volledig scherm
Opening van het BMX-parcours in Kalmthout. Schepen Jan Oerlemans waagde ook zijn kans. © Klaas De Scheirder

BMX’ers kunnen hartje ophalen op nieuw parcours

KalmthoutDe jongeren in Kalmthout hebben weer wat extra om zich deze zomer uit te leven in Kalmthout. Er is niet alleen een gloednieuw speelplein aan de Pastoor De Keyzerlaan, maar de BMX-liefhebbers kunnen voortaan hun kunsten tonen en oefenen op een nieuw parcours aan het station. 

 1. Kalmthouts bedrijf stelt luchtontvochtigers en luchtverplaatsers ter beschikking van slachtoffers overstromingen
  Kalmthout/Zoersel

  Kalmthouts bedrijf stelt luchtont­voch­ti­gers en luchtver­plaat­sers ter beschik­king van slachtof­fers overstro­min­gen

  De Kalmthoutse firma Mevogra, gespecialiseerd in houten vloeren en parket, stelt 25 industriële luchtontvochtigers en acht luchtverplaatsers gratis ter beschikking aan slachtoffers van de overstromingen in Wallonië. Zo steunt het bedrijf de solidariteitsacties van Ingrid Desmedt en Gert Bonnevalle uit de Hulsten in Zoersel. Het koppel bracht de apparaten van het bedrijf samen met een tweede camionette vol elektrische hulpgoederen zaterdag naar Nessonvaux en Angleur vlakbij Luik.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.