BMW Meeusen schenkt vijf loopauto's aan twee instellingen in Brasschaat en Kapellen.
Volledig scherm
BMW Meeusen schenkt vijf loopauto's aan twee instellingen in Brasschaat en Kapellen. © RV

BMW Meeusen schenkt loopautootjes aan OLO vzw en CKG Dennenhuis

Kalmthout/Kapellen/BrasschaatBMW Meeusen in Kalmthout heeft vijf loopautootjes overhandigd aan de zorginstellingen OLO in Brasschaat en CKG Dennenhuis in Kapellen. De concessiehouder van BMW wil tijdens de week van Sinterklaas extra aandacht voor de zwakkeren.

 1. Waarom grasbalen in Loenhout plots gewikkeld zijn in roze plastic: “Al drie vrouwen van collega’s gestorven aan die ziekte”
  Loenhout

  Waarom grasbalen in Loenhout plots gewikkeld zijn in roze plastic: “Al drie vrouwen van collega’s gestorven aan die ziekte”

  In de velden aan Het Boerenijsje in Loenhout (Wuustwezel) springen de grasbalen in het oog. Niet omdat ze gigantisch groot zijn, maar wel vanwege de roze plastic errond. Het initiatief komt van Annie Rombouts (58), die samen met haar man Jos Van Dijck (59) werken in opdracht van boeren uitvoert. Per rol roos plastic gaat er drie euro naar instellingen die zich inzetten voor de strijd tegen kanker. “Het is een eerbetoon aan drie vrouwen van collega-loonwerkers uit de buurt, die we aan kanker verloren zijn”, vertelt Annie.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”