Kamperen in het Arboretum kan elke zaterdagavond/nacht.
Volledig scherm
Kamperen in het Arboretum kan elke zaterdagavond/nacht. © Provincie Antwerpen

Arboretum zet deuren open voor avondwandeling en kamperen

 1. Einde van de kerstvakantie, maar geen grenscontroles te bespeuren in de grensregio met Nederland
  Essen/Hoogstraten/Wuustwezel

  Einde van de kerstvakan­tie, maar geen grenscon­tro­les te bespeuren in de grensregio met Nederland

  Hoewel de federale regering enkele dagen geleden nog aankondigde dat er meer grenscontroles zouden moeten plaatsvinden om een verdere verspreiding van het coronavirus en mogelijk de meer besmettelijke variant ervan tegen te gaan, bleef het op de Kempense wegen opvallend stil. “We hebben ook geen richtlijnen gekregen”, aldus enkele burgemeesters in de grensstreek.
 2. Dove Wout (6) krijgt optreden van #LikeMe in VRT-kerstspecial, buren en familie tolken mee
  PREMIUM
  Wuustwezel

  Dove Wout (6) krijgt optreden van #LikeMe in VRT-kerstspeci­al, buren en familie tolken mee

  Tweede kerstdag viert VRT met een kerstspecial van het programma ‘Merci voor de Muziek’. Daarin krijgt de dove Wout Van der Steen (6) uit Wuustwezel een optreden van #LikeMe. Niet alleen de artiesten doen daarbij gebaren, maar ook familie en buren tolken via beeldschermen. Een overweldigende verrassing voor het hele gezin. “Wout was verwonderd, want dankzij de gebaren kon begrijpen wat er gezongen werd. Voor ons was het enorm emotioneel”, vertelt mama Tessa Leenaerts.
 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 1. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi

 2. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama