Noa Lang pakte na het laatste fluitsignaal nog rood en dook gefrustreerd de Brugse kleedkamer in.
Volledig scherm
Noa Lang pakte na het laatste fluitsignaal nog rood en dook gefrustreerd de Brugse kleedkamer in. © Belga/Eleven
Cercle Brugge CER
2
EINDE
0
Club Brugge CLU
 • 53' Goal Senna Miangue
 • 90' Goal Sousa

Zwak Club verliest Brugse derby, gefrustreerde Lang pakt rood na affluiten en scheurt in catacomben Cercle-logo van muur

Jupiler Pro LeagueFrustrerend einde van 2021 voor Club Brugge. Een onherkenbaar zwak blauw-zwart ging pijnlijk onderuit tegen stadsgenoot Cercle (2-0). Noa Lang kreeg bovendien na affluiten nog zijn tweede gele kaart en de gefrustreerde Nederlander trok in de catacomben een Cercle-logo van de muur. Loopt leider Union straks nog wat verder weg?

99 reacties

 • Dirk Van der Weeën

  1 jaar geleden
  Wel Roland Wydhooge ik denk dat dat maar een droom van u is,er staan er duizenden te wachten om een abo van Club aan te kopen. Je vergeet dat de Clubsuporters de trouwste zijn van allemaal.
 • Johan Planckaert

  1 jaar geleden
  geen enkele clubspeler verdient de gouden schoen, ze denken enkel dat ze goed zijn, veel geblaat maar geen wol.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Eentje die van zichzelf denkt dat hij het bij een Europese topclub gaat maken….! Amai mijn voeten, compleet overroepen! En een voorbeeld voor de Brugse jeugd? Hij verdient een flinke straf.
 • John De roo

  1 jaar geleden
  Albert Buyse , je analyse is 100% juist. Ze hebben ongeveer 40 miljoen uitgegeven om 10 spelers te halen waar gewoonweg niks is uitgekomen. Het zou veel beter geweest zijn om 40 of 50 miljoen uit te geven aan 4 spelers maar dan wel "de juiste spelers"zodat je 4 of 5 direct meerwaarden hebt en het team sportief wordt uitgebouwd. De laatste mercato was puur amateurisme.
 • Bruno willems

  1 jaar geleden
  Een amatuerploeg speelt soms beter voetbal was gewoon 1ste klas onwaardig