BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
1
EINDE
1
Cercle Brugge CER
 • 35' Goal Ruud Vormer
 • Waldo Rubio Goal 90'+1'

Zuur gelijkspel voor Club: blauw-zwart geeft zege in blessuretijd uit handen tegen Cercle en blijft steken op 5 op 9

Jupiler Pro LeagueEen avondwandeling, een verplicht nummertje. Daar had de stadsderby veel van weg voor Club Brugge. Totdat Waldo in de 91ste minuut toesloeg. Twee keer ontsnapte blauw-zwart, de derde keer was het prijs.

41 reacties

 • dirk gits

  2 maanden geleden
  Is dit de ploeg dat Europa ging overnemen?
 • Maria Nuytkens

  2 maanden geleden
  We gaan een petitie ondertekenen dat FCB ALTIJD moet doorspelen tot ze gewonnen zijn !!!
 • Danny Callaert

  2 maanden geleden
  was de schuld van de ref: hij liet niet doorspelen totdat club nog een goal maakte.
 • Carol Vander Cruyssen

  2 maanden geleden
  Beste alfons moons, als ik tussen de regeltjes lees, dan vindt gij Union en Eupen een cadeau om tegen te spelen???? Zegt héél veel over uw voetbalkennis...
 • alfons moons

  2 maanden geleden
  Beste Ronny : ik ben een voetballiefhebber en niet van een ploeg.. Ik weet dat je een paars-wit hart hebt. Leg eens uit dan ze mogen starten thuis tegen Union, naar Eupen en nu thuis tegen Seraing. De kalendermaker moet wel een héél groot paars hart hebben ! Toeval ? Dan mag die man/vrouw mijn lottocijfers invullen. No hard feelings.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”
  Play
  Gouden Schoen
  7

  Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”

  Heuglijk moment voor Lior Refaelov vlak voor de aftrap van Anderlecht - AA Gent. De Israëlische strateeg kreeg in het Lotto Park uit handen van onze chef voetbal Stephan Keygnaert de Gouden Schoen 2020 overhandigd. Mochten niet ontbreken op het appel: zoon Adrian, dochter Mia en zijn vrouw Gal. Opvallend: Refaelov (35) won de Gouden Schoen als speler van Antwerp, waarna hij vlak voor de start van Play-Off 1 een akkoord bereikte met paars-wit om van Antwerp naar Anderlecht te gaan. Eind januari, toen Refaelov in de finale top drie Onuachu en Holzhauser achter zich liet, kreeg hij een podiumexemplaar overhandigd. Vanavond mocht ‘Rafa’ een vergulde Gouden Schoen in ontvangst nemen.