Vreugde bij Zulte Waregem na een ommekeer van jewelste.
Volledig scherm
Vreugde bij Zulte Waregem na een ommekeer van jewelste. © BELGA
2
EINDE
3
 • Knowledge Musona 34' 57'
 • Jean-Luc Dompé 75'
 • Gianni Bruno 82'
 • Olivier Deschacht 84'

Zulte Waregem neemt Eupen te grazen met ommekeer van jewelste, Deschacht scoort winning goal

Jupiler Pro LeagueVan 2-0 achter naar een 2-3 overwinning in geen tien minuten tijd. Zulte Waregem zorgde tegen Eupen voor een ommekeer van formaat in het slotkwartier. Olivier Deschacht tekende voor het winnende doelpunt nadat Dompé en Bruno twee goals van Musona hadden uitgewist. 

2 reacties

 • Jos Waarheid

  2 maanden geleden
  Franky Dury lukt er elk jaar in om zijn vertimmerde ploeg die hij elk siezoen krijgt, aan het voetballen te krijgen en de nodige punten te pakken om niet te degraderen. Hij heeft wel veel krediet,maar je moet het toch maar doen met afdankertjes vanuit elke hoek van Europa. En ze zijn nog in belgische handen. Chapeau !
 • DIRK SPRANGERS

  2 maanden geleden
  2e Vrijschop was alvast niet in de verste ,maar de dichtste hoek... Prachtig getrapt,maar als de muur springt gaat de bal niet in doel.
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"