Club Brugge moest het in Kiev onder meer zonder Rits, Vanaken en Lang doen.
Volledig scherm
Club Brugge moest het in Kiev onder meer zonder Rits, Vanaken en Lang doen. © Photo News

Zorgt corona-uitbraak bij Club voor nog meer druk bij kalendermanager? “Ik panikeer niet zo snel, hoor”

Jupiler Pro LeagueEn toen kwam Mats Rits er nog bij. Bovenop coach Philippe Clement, Noa Lang, Hans Vanaken, Matej Mitrovic en Stefano Denswil nog een extra coronageval bij Club Brugge. Vandaag volgt een nieuwe testronde, bij zeven positieve gevallen kan Club de wedstrijd van maandag tegen OHL betwisten.

20 reacties

 • Tim Candaele

  2 maanden geleden
  Ahja we hebben toch nog een straat voorsprong op de rest
 • Gustaaf Van Zolder

  2 maanden geleden
  T zou flauw zijn als ze uitstel vragen in deze positie. N straat voorsprong en in Kiev ging het toch ook prima zonder aantal sterkhouders
 • Reg Blomme

  2 maanden geleden
  Telkens het over die 'boeren' gaat, vergeten ze wellicht dat West Vlaanderen de meest productieve en welvarendste province is in België.. FCB zal spelen, wedden? Trouwens, Elke ploeg Kan een uitbraak incasseren.
 • Johan Vervaeck

  2 maanden geleden
  Geen probleem, voetballers mogen op alle vlakken, meer dan andere mensen mogen. Voetballers zijn trouwens geen mensen, het zijn blijkbaar goden geworden.
 • Dirk Van der Weeën

  2 maanden geleden
  Waarom mogen andere clubs dit wel doen en Club Brugge niet ?
 1. Hoe zit het nu weer met de verdeling van de Europese tickets? En wat als Racing Genk ook de beker wint?
  Belgisch voetbal
  4

  Hoe zit het nu weer met de verdeling van de Europese tickets? En wat als Racing Genk ook de beker wint?

  De reguliere competitie in de Jupiler Pro League zit er bijna op. Na zondag is het tijd voor de play-offs. De top-4 strijdt in de Champions’ play-offs om de titel én Europees voetbal en de nummers 5 tot en met 8 maken via de Europe play-offs óók nog kans op een Europees ticket. Maar hoe zit het nu weer exact? En welke gevolgen kan bekerwinst van Genk of Standard hebben? Een overzicht.
 2. Persoonlijke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”
  Play
  Anderlecht
  9

  Persoonlij­ke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”

  Het was verschrikkelijk koud, gisteravond tijdens het bekerduel tussen Union en Anderlecht. Het kwik daalde stevig onder nul - ongeveer tot -6 - en de gure wind maakte het helemaal pijnlijk. Maar één man had er schijnbaar geen last van: Rodyse Munienge, een boezem- en jeugdvriend van Vincent Kompany en nu zijn persoonlijke assistent. “Misschien moet Van Ranst er eens een onderzoek naar doen.”
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal