Volledig scherm
© Photo News

Zes heethoofden opgepakt na tumultueuze topper

Play-off 1Na de wedstrijd in Jan Breydel kwam het in en rond het stadion tot verschillende opstootjes en kleine rellen. De politie had de handen vol en moest uiteindelijk zes heethoofden bestuurlijk aanhouden. De situatie zou nu wel relatief onder controle zijn. Ook het Rode Kruis beleefde een drukke middag: zij dienden 69 keer tussenbeide te komen.

9 reacties

 • Jos Van nuffelen

  3 jaar geleden
  Ja beste Didier, uwe kater was al na 4 matchen verwerkt zeker, da voordeel heb je dan als uw ploeg nooit meestrijdt voor de prijzen tot het einde dan ben je daar vroeger van af.
 • Kevin Baeyens

  3 jaar geleden
  Heethoofden, Verhaege, Deschacht,Leko enco
 • didier de coster

  3 jaar geleden
  en die vormer is gouden schoen , jawadde , zielige competitie hier, nie gezien gister , heeft die wel meegedaan e, tussen haakjes , die keeper van de boeren heeft gister ne goede financiele dag gehad , wees daar maar zeker van ; cobw
 • didier de coster

  3 jaar geleden
  dit moet echt pijn doen bij de boeren , straks zijn ze nog tweede of derde met da stom gedoe van de play-offs , afschaffen die handel , maar ja hé ... GELD , marc ledure zal ne kater hebben ; cobw
 • Ilse Lismont

  3 jaar geleden
  Aai aai aai...en dan nog een coach die voetbal haat, een voorzitter die alleen maar normaal kan doen als hij "de belangrijkste" kan zijn...och ja, en een zeer zeer arrogante hollander ( Vormer = nep gouden schoen, verkregen door tussenkomst van zijn voorzitter ) die in een interview na de match degout reageert op " die Teo"...1-2 is het enige wat telt!! Op eigen veld verloren...op 2 punten komen ipv 8!!! Dom eh Leko, Bartje en Ruudje?!
 1. Bekvechten over VAR-penalty. Brys: “De regel is er nu eenmaal” - Dury: “Ik zal goed naar je luisteren als je zo eens verliest”
  Play
  Jupiler Pro League
  28

  Bekvechten over VAR-penalty. Brys: “De regel is er nu eenmaal” - Dury: “Ik zal goed naar je luisteren als je zo eens verliest”

  OH Leuven haalde een 2-0 achterstand op en klimt voorbij Anderlecht naar de vierde plaats, Zulte Waregem ziet zijn zegereeks afgebroken. Maar daar ging het na de wedstrijd in het Regenboogstadion totaal niet over. De voor Leuven beslissende strafschop was hét gespreksonderwerp. En dan vooral de beslissing van ref Vergoote om op aangeven van de VAR de elfmeter te laten hernemen nadat Louis Bostyn de eerste poging van David Hubert had gered.
 1. REACTIES. Clement: “Je ziet steeds meer de automatismen” - Van den Brom: “Deze nederlaag was onnodig”
  Play
  Jupiler Pro League
  9

  REACTIES. Clement: “Je ziet steeds meer de automatis­men” - Van den Brom: “Deze nederlaag was onnodig”

  Club-coach Philippe Clement was vooral tevreden over de mentaliteit en de kwaliteit die zijn ploeg aan de dag legde. “ Als je die twee combineert, heb je veel kans om te winnen. We begonnen fantastisch, met hoge pressing, dominantie en kansen en dan kom je ook op een goeie manier op voorsprong. Dan vind ik dat we tien, vijftien minuten te veel op safe spelen, te weinig vooruit denken en dan krijg je uit het niks twee goals binnen. Wat dan superbelangrijk is, is de reactie achteraf en daar ben ik nog het meest van alles blij om. Niemand liet het hoofd hangen, geen gedoe onderling, gewoon direct beginnen strijden om de zaak recht te zetten. ‘t Is belangrijk dat je dat kan brengen in topmatchen.”
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  37

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"