BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KV Mechelen KVM
0
EINDE
0
KRC Genk GNK

Wouter Vrancken wuift KV Mechelen uit met doelpuntloos gelijkspel tegen Racing Genk

Jupiler Pro LeagueWouter Vrancken heeft met een 0-0 gelijkspel afscheid genomen van KV Mechelen. Racing Genk had in het AFAS Stadion de hele match het overwicht en creëerde kans na kans, maar Paul Onuachu miste ze allemaal.

2 reacties

 • DIRK SPRANGERS

  5 maanden geleden
  Wat een zalige voetbalavond mogen beleven in Mechelen !! Na de match per toeval tussen enkele fans terecht gekomen...de 1e (Arne) bleek een ex Anderlechtsupporter te zijn,zijn gesprekspartner een Club supporter !! Prachtig toch !! Ah ja,beide met een...nieuwe geel - rode sjaal aan.
 • Zoran Pavicevic

  5 maanden geleden
  Geen enkele trainer zal ooit goed genoeg zijn voor Genk. Zelfs Mourinho zou het maar een half seizoen uithouden..
 1. Marc Degryse zag een hoop tekortkomingen bij Anderlecht: “Er is nog veel werk voor Mazzu. Maar ook voor Verbeke”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  24

  Marc Degryse zag een hoop tekortko­min­gen bij Anderlecht: “Er is nog veel werk voor Mazzu. Maar ook voor Verbeke”

  “Vijf nederlagen op een rij in de Brusselse derby. Jezus Christus.” Onze huisanalist Marc Degryse zag dat de beperkingen en tekortkomingen bij Anderlecht duidelijk zichtbaar waren tegen Union. Te weinig leiderschap, te weinig kwaliteit in en rond de zestien meter. Degryse maakt zich zelfs zorgen over een zomeraanwinst. “Misschien moet Peter Verbeke zelfs nog twee aanvallers halen.”
 2. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 3. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.