KV Mechelen-trainer Wouter Vrancken.
Volledig scherm
KV Mechelen-trainer Wouter Vrancken. © Photo News

Wouter Vrancken over coronagolf bij KV Mechelen: "Drie spelers moeten naar hartspecialist”

Jupiler Pro LeagueKV Mechelen en coach Wouter Vrancken hebben hun slag thuisgehaald. De wedstrijd tegen Racing Genk wordt uitgesteld nadat eerder op de dag al de Algemene Vergadering de regels voor uitstel had aangepast. Voor dat uitstel officieel was, gaf Wouter Vrancken nog een persconferentie. De coach van KV Mechelen verduidelijkte daar waarom de club ook nu uitstel vraagt én vorig weekend niet kwam opdagen in Leuven.

12 reacties

 • rik casteleyn

  3 maanden geleden
  Beke heeft toch gezegd dat er geen neveneffecten zijn bij het spuiten ! Sporters zijn de eerste slachtoffers van de bijwerkingen . Er zijn al 500.000 langdurig zieken en de sterfgevallen zijn iedere dag zeer hoog ( tot 60 per dag ) . Nu na 10 dagen hebben we er 500 en dat allemaal op rekening van BEKE die ons niet de juiste informatie gegeven heeft om te kunnen spuiten . Nu 2,5 miljoen die booster geweigerd hebben !!!!!!!!
 • Constantijn Stevens

  4 maanden geleden
  Wouter Vrancken doet niets anders dan wat de hele natie tegenwoordig doet. De pandemie MISbruiken. Spelen op de gevoelens om zijn en KV Mechelen hun situatie te redden. Genk begon aan een nieuwe flow en moet nu (gedwongen) uit hun ritme. Andere ploegen hebben dezelfde risico’s en ze weten al 2 jaar wat te doen om niet getroffen te worden. Dus… wat Mechelen nu bezig is, is DE ECHTE competitie vervalsing. Allen gelijk voor de wet en ALLES stopzetten, Ofwel allemaal spelen
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Vrancken heeft gewoon groot gelijk ...!
 • christian demeester

  4 maanden geleden
  Als een ploeg niet afkomt om te spelen krijgen ze een forfait nederlaag en geen kans op herspelen. Zo iets weet je van tevoren en is niet meer dan normaal.
 • Kjell Van daele

  4 maanden geleden
  Mechelen heeft zijn slag niet thuis gehaald, match tegen leuven verliezen ze zo goed als 3 punten. Dankzij kv die statement maakte. Maar waarom mag kortrijk antwerp wel op andere datum herspeeld worden, ahja antwerp daar zit meer geld