Een overzicht van de zomertransfers en plannen van alle eersteklassers.
Volledig scherm
PREMIUM
Een overzicht van de zomertransfers en plannen van alle eersteklassers. © HLN

Wie vertrekt en wie blijft? En waar moeten de clubs zich nog versterken? Dit zijn de transferplannen van alle eersteklassers

JUPILER PRO LEAGUENu het EK op zijn einde loopt, draait de transfermarkt stilaan op volle toeren. Topclubs die nog op zoek zijn naar een diepe spits, nakende miljoenendeals en één team met liefst 20 - twintig! - vertrekkers. Onze voetbalredactie vat de transfers én transferplannen van alle eersteklassers voor u samen.

6 reacties

 • Eric Couwels

  2 maanden geleden
  Antwerp heeft nog twee offensieve middenvelders nodig, een verdedigende middenvelder na het afhaken van Hongla, een extra LA met serieuze meerwaarde, een extra rechter winger. Als ze willen concurreren met Club, zijn er nog 3 toppers nodig. Met Dieu en Refaelov zijn er twee vertrokken. Ik zou Le Marchand terug inhuren.
 • Marc Bouwmeester

  2 maanden geleden
  doku wordt genoemd bij Bayern M
 • op de beeck eddie

  2 maanden geleden
  Quirynen alstublieft seg!! Antwerpen probeert die jongen groot te krijgen via de media heb hem al verschillende keren in aktie gezien en eerlijk niveau voor Amateur voetbal! En dat weet hij zelf ook.
 • Raf Ostach

  2 maanden geleden
  Quirynen is vorig seizoen veel geblesseerd geweest, dat is de reden dat hij weinig gespeeld heeft...
 • Dirk Vossenaar

  2 maanden geleden
  In Quirijnen geloof ik niet, ook bij Moeskroen weinig gespeeld...
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.