Erdon Daci schreeuwt zijn vreugde uit nadat hij het openingsdoelpunt scoorde.
Volledig scherm
Erdon Daci schreeuwt zijn vreugde uit nadat hij het openingsdoelpunt scoorde. © Photo News
Westerlo WES
2
EINDE
0
Cercle Brugge CER
 • 40' Goal Erdon Daci
 • 90'+5' Goal Igor Vetokele

Westerlo keert terug in 1A met oververdiende 2-0-zege, tegenvallend Cercle onderuit met tien

Jupiler Pro LeagueWesterlo heeft zijn terugkeer in de hoogste afdeling uitstekend ingezet. De Kemphanen wonnen verdiend van een onkennelijk Cercle Brugge. De Vereniging herstelde zich nooit echt van de uitsluiting van Popovic op het halfuur, waarna Westerlo kort voor de pauze op voorsprong klom langs Daci. In de tweede helft liet de kampioen van 1B een pak goede kansen liggen om een tweede keer te scoren. Foster scoorde na vanuit buitenspel te zijn vertrokken, maar uiteindelijk zette de pas ingevallen Vetokele alsnog de 2-0 eindstand op het bord. Cercle Brugge kon Bolat in de hele wedstrijd nooit bedreigen, en sloot af zonder één poging in het doelkader.

1 reactie

 • Jordy Rosson

  4 maanden geleden
  Wat is er mee da logo van cercle gebeurt ?
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.