Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KRC Genk GNK
2
EINDE
3
Club Brugge CLU
 • 49' 72' Goal Patrik Hrošovský
 • Hans Vanaken Goal 35'
 • Noa Lang Goal 79'
 • Federico Ricca Goal 83'

Wat een rollercoaster: tienkoppig Club recht de rug en keert scheve situatie om in topper tegen Racing Genk

Jupiler Pro LeagueDe ontlading bij Club stond in schril contrast met de desillusie bij Genk – boegeroep en een voetzoeker was hun deel. Een rollercoaster van een topper eindigde op 2-3 voor Clement, nadat zijn ploeg meer dan een helft met tien verder moest… En nu, Genk?

27 reacties

 • jean panis

  2 maanden geleden
  Te hopen dat jullie fantastische ploeg eens zelf iets doet aan get Europees coeficient , het is gemakkelijk rekenen op andere ploegen en dan de pien optrekken
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  En Genk meent zich de naam topploeg te mogen toeeigenen terwijl ze nog niet eens in staat zijn om de bezoekende supportersbussen op een ordentelijke en beschermende wijze te begeleiden. Amateurs ja.
 • dave hosten

  2 maanden geleden
  Beste ploeg van het land gewonnen... logische uitslag
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Genk was de verdiende winnaar geweest
 • Ilse Verlinden

  2 maanden geleden
  Ongelofelijk dat er supporters van Genk zijn die klagen over de arbiter. Een klein beetje objectief blijven mag wel. Akkoord dat VDB 2 gele kaarten verdiende, maar die van Genk kwamen met heel veel weg zonder kaart.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Hotic zet Cercle met geweldige goal op weg naar 2-0-zege tegen Seraing, Bruggelingen pakken 12 op 12
  Jupiler Pro League
  2

  Hotic zet Cercle met geweldige goal op weg naar 2-0-zege tegen Seraing, Bruggelin­gen pakken 12 op 12

  Wie kan Cercle Brugge afstoppen? De Vereniging bolt lustig verder weg van de degradatiezone. Tegen een onmondig Seraing werd de klus tijdens een sterke eerste helft al geklaard. Met 12 op 12, waarbij de perfecte 9 op 9 sinds het aantreden van Dominik Thalhammer als opvolger van Yves Vanderhaeghe, klimt Cercle nu zowaar naar een tussentijdse gedeelde elfde plaats naast Racing Genk. Wie dat een maand geleden had voorspeld, was in een instelling gestopt.