Photo News
Volledig scherm
© Photo News
3
EINDE
4
 • Bryan Heynen 20'
 • Theo Bongonda 30' 60'
 • Marko Kvasina 32'
 • Makhtar Gueye 49'
 • Thierry Ambrose 62'
 • Frederik Jäkel 79'

Wat een match! KV Oostende haalt dubbele achterstand op en klopt Racing Genk, Van den Brom: “Het komt uiteindelijk wel goed”

Jupiler Pro LeagueWat een genot, die Jupiler Pro League. Zeven goals, daarvoor komt een mens naar het stadion. Racing Genk verloor en trekt met kopzorgen naar de voorronde van de Champions League. Wat is dat toch met die stilstaande fases? “In de box waren we ondermaats”, vindt John Van den Brom.

12 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Prachtige winst van KVO op Genk ...👍
 • Eddy Willems

  2 maanden geleden
  Met dank aan Arteaga (waarom werd die niet vervangen, was volledig onzichtbaar) en de gemiste kansen door Dessers (blijft teleur stellen).
 • Jos Vannuffelen

  2 maanden geleden
  Een troost voor Genk, straks worden de punten toch gehalveerd.
 • Thierry Sieben

  2 maanden geleden
  Ik zei het nog tegen mijn broer ,genk word het nieuwe gent,voor het seizoen veel blablabla,maar weinig boemboem.
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  En de vervangingen altijd heel laat en veel te laat, is altijd al een probleem van Brom geweest. Ofwel heeft hij het volste vertrouwen in zijn bank of niet en als er iemand minder is die dag en dat kan en is menselijk vervang hem dan gewoon en welke minuut dat is maakt niet uit. Brom was nu toch zo blij dat hij op elke plaats twee spelers heeft, dus wat is dan het probleem.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Jelle Vossen kijkt voor het eerst met Essevee ‘zijn’ Club in de ogen: “Vind het jammer dat ik er niet meer kansen gekregen heb”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  8

  Jelle Vossen kijkt voor het eerst met Essevee ‘zijn’ Club in de ogen: “Vind het jammer dat ik er niet meer kansen gekregen heb”

  Na 561 dagen mag Jelle Vossen vanavond eindelijk spelen tegen Club Brugge. Zijn ex-club, die een clausule liet opnemen waardoor Vossen anderhalf jaar niet kon spelen in onderlinge duels. De ploeg waarvan hij vindt dat hij misschien meer kansen had verdiend. Het team waar zijn boezemvriend Hans Vanaken speelt. “We zijn verbonden voor het leven.”