Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KRC Genk GNK
3
EINDE
4
KV Oostende KVO
 • 20' Goal Bryan Heynen
 • 30' 60' Goal Theo Bongonda
 • Marko Kvasina Goal 32'
 • Makhtar Gueye Goal 49'
 • Thierry Ambrose Goal 62'
 • Frederik Jäkel Goal 79'

Wat een match! KV Oostende haalt dubbele achterstand op en klopt Racing Genk, Van den Brom: “Het komt uiteindelijk wel goed”

Jupiler Pro LeagueWat een genot, die Jupiler Pro League. Zeven goals, daarvoor komt een mens naar het stadion. Racing Genk verloor en trekt met kopzorgen naar de voorronde van de Champions League. Wat is dat toch met die stilstaande fases? “In de box waren we ondermaats”, vindt John Van den Brom.

12 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Prachtige winst van KVO op Genk ...👍
 • Eddy Willems

  1 jaar geleden
  Met dank aan Arteaga (waarom werd die niet vervangen, was volledig onzichtbaar) en de gemiste kansen door Dessers (blijft teleur stellen).
 • Vannuffel Jos

  1 jaar geleden
  Een troost voor Genk, straks worden de punten toch gehalveerd.
 • Thierry Sieben

  1 jaar geleden
  Ik zei het nog tegen mijn broer ,genk word het nieuwe gent,voor het seizoen veel blablabla,maar weinig boemboem.
 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  En de vervangingen altijd heel laat en veel te laat, is altijd al een probleem van Brom geweest. Ofwel heeft hij het volste vertrouwen in zijn bank of niet en als er iemand minder is die dag en dat kan en is menselijk vervang hem dan gewoon en welke minuut dat is maakt niet uit. Brom was nu toch zo blij dat hij op elke plaats twee spelers heeft, dus wat is dan het probleem.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 3. Marc Degryse zag een hoop tekortkomingen bij Anderlecht: “Er is nog veel werk voor Mazzu. Maar ook voor Verbeke”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  24

  Marc Degryse zag een hoop tekortko­min­gen bij Anderlecht: “Er is nog veel werk voor Mazzu. Maar ook voor Verbeke”

  “Vijf nederlagen op een rij in de Brusselse derby. Jezus Christus.” Onze huisanalist Marc Degryse zag dat de beperkingen en tekortkomingen bij Anderlecht duidelijk zichtbaar waren tegen Union. Te weinig leiderschap, te weinig kwaliteit in en rond de zestien meter. Degryse maakt zich zelfs zorgen over een zomeraanwinst. “Misschien moet Peter Verbeke zelfs nog twee aanvallers halen.”