Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Union USG
2
EINDE
1
KRC Genk GNK
 • 27' Goal Casper Nielsen
 • 90'+10' Goal Dante Vanzeir
 • Paul Onuachu Goal 77'

Wat een krankzinnig slot: Vanzeir knalt Union in minuut 100 voorbij Genk, Brusselaars hebben nu negen punten voorsprong op Club

Jupiler Pro LeagueUnion heeft een gewéldige zaak gedaan. De competitieleider zette met een strafschopdoelpunt in de 99ste minuut Genk met 2-1 opzij. Vanzeir was tegen zijn ex-club de matchwinnaar.

36 reacties

 • vanrobaeys franky

  4 maanden geleden
  wat gaat Debleeckere nu uit zijn hoed toveren als uitleg
 • Rik Vrachten

  4 maanden geleden
  Hallo !! Wie hier zegt ; het was geen penalty voor Genk . Duidelijker kan een penalty niet zijn , verdediger trekt Onuachu gewoonweg tegen de vlakte !! En hallo KRCG ! Wat doet die Bogonda nog tussen de lijnen ? Koop nog ma heel vlug Storm van KVM !!
 • Stef Persico

  4 maanden geleden
  Zoals Radja terecht op Twitter reageert: ik snap nog altijd niet hoe die VAR werkt. Ik voeg daar nog aan toe: na alle opgeborrelde schandalen over omkoping en matchfixing, heb ik het moeilijk met zo’n overduidelijke ‘vergissing’ van zowel ref, lijnrechter als die 3 kerels achter hun schermen van de VAR. Deze stinkt toch behoorlijk hoor!
 • Ignace Carpentier

  4 maanden geleden
  Van mij mag union kampioen worden, hopelijk vallen ze niet in een zak met de play-offs
 • Jochen De jongh

  4 maanden geleden
  Was geen penalty .Ongelofelijk dat de var niet ingrijpt.
 1. Union krijgt forfaitzege na gestaakte match tegen Beerschot: “Er is met de ketting van een kettingzaag gegooid”
  Play
  Belgisch voetbal
  91

  Union krijgt forfaitze­ge na gestaakte match tegen Beerschot: “Er is met de ketting van een ketting­zaag ge­gooid”

  Union mag zich drie punten rijker rekenen. De Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal deed gisteren uitspraak na de gestaakte match van zondag. Zoals verwacht legt het Beerschot een forfaitnederlaag op. Hiermee wordt de vordering van het Bondsparket gevolgd. Union start zo met drie punten voorsprong op Club aan de play-offs. De zitting bracht ook heel wat opvallende details aan het licht, zo zou er met de ketting van een kettingzaag zijn gegooid richting politie en Unionfans, maar ook met muntstukken, bakstenen, flessen en aanstekers.