Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Standard STA
0
GESTAAKT
3
Charleroi CHA
 • Shamar Nicholson Goal 22' 57'
 • Stefan Knezevic Goal 38'

Wat een chaos: Standard verliest met 0-3 van Charleroi, Laforge fluit match vroeger af door wangedrag fans

Jupiler Pro LeagueDe Waalse derby tussen Standard en Charleroi is uitgedraaid op één grote chaos. De Rouches gingen op Sclessin met 0-3 onderuit, maar dat bleek uiteindelijk maar een voetnoot. Want opnieuw ging alle aandacht naar het wangedrag van enkele supporters, die er eerst voor zorgen dat de wedstrijd werd stilgelegd en later ook vroegtijdig afgeloten.

31 reacties

 • frankie bressinck

  1 maand geleden
  Triestig, maar de schuldigen zijn de spelers die er niets van bakken! De sfeer was goed in het begin vd match! Na 20 minuten komt Charleroi op voorsprong en het is om zeep door te weinig inzet, slecht spel en zwakke afwerking en passing! Ze hebben gewoon geen ploeg die meekan in de top 10!! Volgende week op Antwerp weer niets en dan komt Beerschot, een ware degradatie match!! Veel succes Elsner met uw prutsvoetballers!!
 • Leentje De Brauwer

  1 maand geleden
  Heb het al eerder gezegd: de controle op Standard is een lachertje! Ons kent ons en een praatje met de copains is belangrijker dan een doorgedreven controle. Zelf meermaals gezien hoe laks men daar is. Ik beschouw dat stadion dan ook al langer als "no go zone".
 • jan boden

  1 maand geleden
  De supporters van Standard hebben waarschijnlijk al heimwee naar Roland Duchâtelet die het destijds een pak beter deed dan ene Venanzi. Nochtans was het kot toen ook te klein voor de Luikse heethoofden.
 • Leon Mertens

  1 maand geleden
  Geen enkele ploeg volgt de coronaregels , Standaard en Beerschot weken zonder publiek.andere ploegen max 5000 supporters ... Haha ze gaan niets doen !!!
 • Germain De Block

  1 maand geleden
  Wat een crapuul zitten er in onze voetbalstadions.en daar moet men dan met kinderen naar toe.hoog tijd om ze een hakf jaar zonder te laten spelen.
 1. Supporters over hun Union: “Nergens vind je zo'n echte voetbalsfeer als bij Union”
  PREMIUM
  10

  Supporters over hun Union: “Nergens vind je zo'n echte voetbal­sfeer als bij Union”

  Niet alleen op het veld, ook ernaast loopt het momenteel storm voor Union Saint-Gilloise. Wekenlang op voorhand uitverkochte wedstrijden, leeggeplunderde fanshops, buitenlandse voetbaltoeristen: wat is de verleidingskracht van de verrassende leider in onze hoogste voetbalklasse? “Echtheid. Nergens in dit land vind je nog zo’n authentieke voetbalsfeer en dito stadion als bij Union.”
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 3. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.