Volledig scherm
© photo_news

VTM-programma "Stadion" keert terug op 10 september

Op zondag 10 september is het VTM-programma "Stadion" terug, met vanaf dan elke zondag twee uitzendingen rond Belgisch voetbal, de Rode Duivels en het beste buitenlandse voetbal. Dat meldt de zender op haar website. Bij de start van de competitie, vorig weekend, konden voetbalfans al terecht op Vier, voor het nieuwe "Sports Late Night", en op Canvas, voor "Extra Time". Vanaf 10 september komt "Stadion" daar dus weer bij. Elke zondag om 18 uur is er een uitzending met Maarten Breckx, en om 23 uur met Tom Coninx.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”