Volledig scherm
© Photonews

Vormer na glansprestatie: “Kapotmaken, riepen we tijdens de rust tegen mekaar”

Jupiler Pro LeagueEuforie troef bij Club, dat vanmiddag een mokerslag uitdeelde in de race naar de titel. Dertien punten bedraagt de bonus op titelverdediger Anderlecht nu, een voorgift die kan tellen. Dat wist ook aanvoerder Ruud Vormer na het laatste fluitsignaal, voor de camera’s van Play Sports. “Tijdens de rust riepen we tegen mekaar: kapotmaken!”

30 reacties

 • jammy cappon

  3 jaar geleden
  Jos Temmerman, wees ook zo fair om alle doelpogingen van jouw ploeg te vermelden, oei, kan samengevat worden in 1 zinnetje : 1 kans op 90 minuten. Zegt genoeg zeker?
 • Marc Statham

  3 jaar geleden
  Doelpunt 1 en 2 kado gekregen van Boekx. Dan 1 onterechte penalty en dan de 5-0 gemaakt uit buitenspel . Wat een knalprestatie na hun 2 punten kado van de lijnrechter in Brussel.
 • Georges Vande Velde

  3 jaar geleden
  Ja Ruud prachtprestatie maar volgende wedstrijd is tegen de voorlaatste. Remember Eupen !!! Waar Anderlecht erg zwak was ( club was natuurlijk sterk) zullen de “Maneblussers” er hun kop voorleggen dus wees verwittigd.!!
 • jammy cappon

  3 jaar geleden
  Liever om de 10 jaar kampioen dan om de 3 jaar een titel moeten kopen, Marlies, je commentaar is nog zieliger dan je ploeg die gisteren door het stof kroop. Wat een zielige verliezer ben je toch!!!
 • Marlies Schoefs

  3 jaar geleden
  Wij hebben brugge al dikwijls zien kruipen zielig ploegske ze worden om de tien jaar kampioen ,en staan nu op1 omdat al de rest er niks van bakt
 1. De knappe opener van Dost, zuur verlies Anderlecht, penaltymisser Holzhauser: alle beelden speeldag 20
  Play
  Jupiler League

  De knappe opener van Dost, zuur verlies Anderlecht, penaltymis­ser Holzhauser: alle beelden speeldag 20

  Nieuw jaar, zelfde winnaar van de speeldag: Club Brugge. Terwijl RC Genk, Antwerp en Anderlecht verloren, zegevierde blauw-zwart. Op Stayen scoorde de nieuwe Nederlandse spits Bas Dost al machtig in minuut 13. Anderlecht kreeg na een late penalty tegen het deksel op de neus in Leuven, Genk betaalde een barslechte tweede helft in Kortrijk cash. En een ontluisterend zwak Antwerp kreeg geen voet aan grond bij KV Mechelen. Ook Charleroi verloor in Oostende (3-2). Onderin deden Cercle en Moeskroen slechte zaken. Maandagavond is er nog Standard - Waasland-Beveren en het debuut van Mbaye Leye als coach van de Rouches.
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!