Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Voetbalclubs moeten kiezen: supporters tonen Covid Safe Ticket of houden afstand

Jupiler Pro LeagueClubs zullen vanaf volgende week moeten kiezen. Ofwel vullen ze hun stadion aan volle capaciteit, maar dan enkel met gebruik van het Covid Safe Ticket. Ofwel beperken ze zich tot een derde van de stadioncapaciteit en moet er fysieke afstand tussen fanbubbels gerespecteerd worden. Dat heeft de Pro League vandaag, na overleg met de autoriteiten, bekendgemaakt.

7 reacties

 • Emanuel de Landheer

  2 maanden geleden
  Enkel met covid safe! De rest moet maar in hun KOT blijven punt uit! Die egoïsten moeten NU het deksel op hun neus krijgen, we zijn al genoeg gestraft.
 • John Doe

  2 maanden geleden
  Overal covid safe ticket invoeren, discusie gesloten!
 • Tony Dubois

  2 maanden geleden
  Ze moeten serieus blijven, supporters laten afstand houden. Dat is onmogelijk. Dat is het weer moeilijk maken, die covid safe ticket is toch zo gemakkelijk.
 • Christelle Vandermaelen

  2 maanden geleden
  Cancel gewoon voetbal dient toch voor niks. Investeer meer in Cultuur dat loont tenminste.
 • Wendy Vandereyken

  2 maanden geleden
  Dan is de keuze toch snel gemaakt. Natuurlijk gaan heel veel clubs dan voor het Covid Safe Ticket kiezen om hun stadion zoveel mogelijk te kunnen vullen. Zeker bij topmatchen tegen Anderlecht, Club Brugge of Antwerp en bij derby's.. Meer supporters is meer inkomsten.
 1. Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”
  Play
  Gouden Schoen
  7

  Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”

  Heuglijk moment voor Lior Refaelov vlak voor de aftrap van Anderlecht - AA Gent. De Israëlische strateeg kreeg in het Lotto Park uit handen van onze chef voetbal Stephan Keygnaert de Gouden Schoen 2020 overhandigd. Mochten niet ontbreken op het appel: zoon Adrian, dochter Mia en zijn vrouw Gal. Opvallend: Refaelov (35) won de Gouden Schoen als speler van Antwerp, waarna hij vlak voor de start van Play-Off 1 een akkoord bereikte met paars-wit om van Antwerp naar Anderlecht te gaan. Eind januari, toen Refaelov in de finale top drie Onuachu en Holzhauser achter zich liet, kreeg hij een podiumexemplaar overhandigd. Vanavond mocht ‘Rafa’ een vergulde Gouden Schoen in ontvangst nemen.