Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Videoref staat centraal in play-off 1: "Deze sport is te oud om nog zo'n wijziging te ondergaan"

Play-off 1Geen hond meer gebeten dit seizoen dan de videoscheidsrechter. De 'VAR' moest het voetbal verder professionaliseren en moderniseren, maar nog voor het seizoen ten einde is, staan de lijkdragers al klaar om het systeem ten grave te dragen. Terecht?

8 reacties

 • jurgen van durme

  3 jaar geleden
  26 april 2008 Tim pots keurt drie dubieuze dielpunten van anderlecht goed tegen sint truiden en dit op 10 minuten tijd. Stand wordtt hierdoor omgebogen van 0-1 naar 4-1 tegelijkertijd wordt er in china voor recordbedragen gegokt op deze uitslag. .....wie was afgelopen zondag de var...... tim pots
 • Marcel Wouters

  3 jaar geleden
  Volledig akkoord met Karen Vercauteren
 • Meert Dominique

  3 jaar geleden
  Voetbalspel te oud voor videoref? Rugby is even oud (splitsing tussen rugbysport en voetbalspel in de 19de eeuw) en er is al jaren videoref. Voetbal is een spel van liegen en bedriegen, rugby een sport van respect en fair play. In rugby heeft de scheidsrechter altijd gelijk, zelfs al vergist hij zich. In voetbal wordt niet aanvaard dat vergissen menselijk is.
 • danny buyse

  3 jaar geleden
  Als Club supporter kan ik maar één ding concluderen, iedereen maakt fouten en er zal uit geleerd moeten worden en dat is menselijk! En door de teleurstelling kan ik Leko zijn reactie aanvaarden maar dat van Bart niet. Ook alle supporter van alle ploegen die insinueren dat er omkoping in het spel is moeten eens dringend gaan nadenken.
 • Sobek Wessels

  3 jaar geleden
  Als we alle beslissingen van de VAR zouden bekijken dan heeft Club Brugge er het meeste voordeel uit gekregen ! Ze moeten niet zeuren !
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"