VIDEO. Mignolet gaat de mist in en Tissoudali tovert: dit zijn dé zes hoogtepunten van het weekend

Jupiler Pro LeagueEen bewogen Jupiler Pro League-weekend. To say the least. Genk-Club Brugge was een hoogstaande topper, waarin Simon Mignolet opnieuw de mist in ging. Anderlecht veerde dan weer recht, Gent-aanvaller Tissoudali toverde en Yves Vanderhaeghe vierde met Cercle de eerste thuiszege. Een dag later zou hij ontslagen worden. Bekijk hierboven dé zes hoogtepunten van speeldag 16!

4 reacties

 • Stephane Debroux

  1 jaar geleden
  Geef Simon toch het nodige krediet wat hem door de vele jaren heeft opgebouwd ,kan totaal niet dat hem nu ineens ene slechte doelman zou zijn ,volgens mij zit hem in een wat mindere periode waar hem zichzelf wel heel snel zal uitwerken ,laar ons hopen nu al woensdag in Genk voor de beker ,
 • ronny meuris

  1 jaar geleden
  Sorry Danny, hij gaf zelf toe dat hij die bal moest hebben en een doelman van zijn niveau pakt die altijd.
 • Teirlynck Luc

  1 jaar geleden
  Beste is er af bij mignolet , pruts er elk week op los 1 ste klas onwaardig
 • Danny Casseau

  1 jaar geleden
  weet niet of die verslaggever iets van voetbal afweet bij het doelpunt van genk bots de bal juist voor hem denk niet dat dit een flater was want de bal springt omhoog en over hem .en kan met iedere doelwachter gebeuren en de vorige doelpunten ja ben ik mee eens maar als de ploeg niet draaid is niet alleen mignolet die flatert is de hele ploeg
 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 2. Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE

  Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht

  Zoek in de bekerselectie van Antwerp voor Genk eens te meer niet naar de naam van Björn Engels. De verdediger staat nu al bijna een jaar geblesseerd aan de kant en het is niet te voorspellen hoe lang dat nog zal duren: “Dit vreet aan hem.” Hoe zit het trouwens met de financiële ‘schade’ voor een speler bij zo’n langdurige afwezigheid? “Het is niet omdat je maandenlang geen matchen speelt dat je niet hebt ‘gewerkt’.”