Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
0
 • Sébastien Dewaest 48'

VIDEO. Genk verkoopt Anderlecht een tik dankzij goal Dewaest in boeiende tweede helft

Jupiler Pro LeagueSébastien Dewaest heeft de spoken verjaagd. Zijn goal leverde Racing Genk drie punten op tegen Anderlecht, in de reguliere competitie was dat al van 1998 geleden. De Limburgers kunnen zich niet langer verstoppen na de 1-0-zege.

63 reacties

 • jammy cappon

  2 jaar geleden
  Denk dat populier nog steeds de matchen van club en Genk aan het analyseren is en zich afvraagt waarom dit succes niet bij zijn weireldploegske komt... gebrek aan kwaliteit, Ronny. Meer moet je er niet achter zoeken.
 • daniel vanmechelen

  2 jaar geleden
  Hein leert het nooit, problemen met spelers , moet men uitpraten in de kleedkamer en niet in de media om zijn eigen te verbloemen.Want die spelers pakken hem terug hoor.
 • jammy cappon

  2 jaar geleden
  Na 2 matchen en 8 goals waanden de brusseleirs zich al kampioen, nu zijn ze al kampioen in het zoeken van uitvluchten waarom het weer niet zal lukken. Ligt het aan de vele nieuwkomers? Als je na 6 weken dit excuus moet bovenhalen heb je blijkbaar geen juiste, evenwichtige transfers gedaan.
 • Frederik Janssens

  2 jaar geleden
  Zelfs Jannick Ferreira zou beter doen met dit Anderlecht!
 • Frederik Janssens

  2 jaar geleden
  Helemaal mee eens, Rudy Vanden Broeck. Devroe is niet capabel en ik hoop dat Markske hem rap buitenzet. Hij heeft gewoon te weinig kwaliteit ingekocht. Coucke zou beter Van Holsbeeck terughalen, hij was stukken beter. Volgende week is het Couckenbak met 1/12. Dat er geen crisis is bij paars-wit zegt al genoeg, ze hebben de ambitie niet meer om kampioen te spelen sedert Van den Stock en Van Holsbeeck weg zijn. Anderlecht is helemaal kapotgemaakt!
 1. Derbywinst van Club, vier goals in Oostende-Standard en salto van Onuachu: alle beelden van 24ste speeldag
  Play
  Jupiler League

  Derbywinst van Club, vier goals in Oostende-Standard en salto van Onuachu: alle beelden van 24ste speeldag

  Twaalf punten, zo groot blijft de kloof tussen Club Brugge en eerste achtervolger Racing Genk. Na de Genkse zege tegen Essevee bleef het antwoord van blauw-zwart niet uit: derbywinst tegen Cercle. Leye zag als Standard-coach zijn perfecte rapport afgebroken, maar was ongetwijfeld blij met de ultieme gelijkmaker (2-2) van de Rouches aan de kust. Onderin deden Cercle en opnieuw Waasland-Beveren slechte zaken, al zagen zij Moeskroen en Sint-Truiden in de slotminuut nog de zege uit handen geven tegen respectievelijk Anderlecht en AA Gent.
 1. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

 2. Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"
  Play

  Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"