BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Cercle Brugge CER
0
EINDE
1
KAS Eupen EUP
 • Mamadou Fall Goal 17'

VIDEO. Fall stuurt Eupen met deugddoende zege vakantieperiode in, Cercle moet Panda’s naast zich dulden in de stand

Jupiler Pro LeagueCercle Brugge beëindigde het gloriejaar 2018 waarin het terugkeerde op het hoogste niveau op een negatieve noot. Tegen Eupen kwam groen-zwart snel op achterstand en liep het de hele wedstrijd achter de feiten aan. De Oostkantonners pakten zes op zes tegen Cercle en klimmen in het klassement naast de promovendus.

1 reactie

 • dretie munkies

  3 jaar geleden
  Eupen bewees nog maar eens dat de Vlaamse pers hen ten onrechte steeds met de vinger wijst en er een degradatiekandidaat van maakt. Dat zijn ze niet, net zoals die andere zondebok Mouscron !
 1. Kompany viert met vader Pierre en krijgt “iets drinkbaars” voor verjaardag, Vanhaezebrouck: “Proficiat, Anderlecht”
  Play
  Jupiler Pro League
  15

  Kompany viert met vader Pierre en krijgt “iets drinkbaars” voor verjaardag, Vanhaeze­brou­ck: “Proficiat, Anderlecht”

  Groot was de opluchting bij Anderlecht. Van een leien dakje ging het niet in het Guldensporenstadion (2-3), wel parkeerde paars-wit zich in de top vier. Ten koste van AA Gent. Vanhaezebrouck, na de 5-0 tegen OHL: “Volkomen terecht. Zij waren constanter dan ons. Proficiat, Anderlecht.” Kompany, die snel na de match zijn vader Pierre in de tribunes opzocht en gefêteerd werd in de kleedkamer voor zijn 36ste verjaardag, loofde de mentale weerbaarheid van zijn elftal. “Ik ben toch meer tevreden dan opgelucht.”