Photo News
Volledig scherm
© Photo News

VIDEO. Bekijk hier de samenvattingen van de 16e speeldag

Jupiler Pro LeagueDe eerste nederlaag van Union sinds eind september, de eerste overwinning van Cercle sinds begin september (en tegelijk de zwanenzang van Yves Vanderhaeghe). De toppers Genk-Club, Gent-Standard en de broodnodige zege van Anderlecht. Herbeleef het allemaal opnieuw met de samenvattingen van alle wedstrijden in de Jupiler Pro League van afgelopen weekend.

0 reacties

 1. Wouter Vrancken over coronagolf bij KV Mechelen: "Drie spelers moeten naar hartspecialist”
  Jupiler Pro League
  11

  Wouter Vrancken over coronagolf bij KV Mechelen: "Drie spelers moeten naar hartspecia­list”

  KV Mechelen en coach Wouter Vrancken hebben hun slag thuisgehaald. De wedstrijd tegen Racing Genk wordt uitgesteld nadat eerder op de dag al de Algemene Vergadering de regels voor uitstel had aangepast. Voor dat uitstel officieel was, gaf Wouter Vrancken nog een persconferentie. De coach van KV Mechelen verduidelijkte daar waarom de club ook nu uitstel vraagt én vorig weekend niet kwam opdagen in Leuven.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.