Belga
Volledig scherm
© Belga

Vertrek Hans Vanaken onbespreekbaar voor Club Brugge: interesse van West Ham lijkt tevergeefs

Club BruggeHijzelf is dan wel bereid om te luisteren, tot een transfer zal het niet komen. Hans Vanaken (29): gecharmeerd door West Ham United, maar evenwel onmisbaar voor Club Brugge.

35 reacties

 • Guy Lefebure

  2 maanden geleden
  Graag een beetje respect voor Hans, zeker wat hij de laatste jaren heeft betekend voor Club. Hij is een Club-man. Blijven dus.
 • Raymond Brepoels

  2 maanden geleden
  stoppen met spelen tot je mag gaan ,moet aan zijn eigen toekomst denken . kan zijn loon maal 3 doen is tenslotte 29 jaar
 • johnny palmaers

  2 maanden geleden
  Het beste van Vanaken is over drie jaren voorbij. Plotseling staan er dan ineens anderen én beteren. En uiteindelijk wordt hij dan bedankt voor het verleden én gedumpt. Nog amper een blik waardig. Dan kan hij samen met alle andere Ceulemansen het plakboek van de voetballoopbaan overlopen. Als Vanaken zich nu kan verbeteren dan moet hij niet nadenken en alleen naar zichzelf kijken. Nietwaar Vormer?
 • Patrick Tielemans

  2 maanden geleden
  Als je avontuur wil, moet je gaan. Misschien ziet Roberto Martinez hem dan staan, lol. Maar het beste is bij Brugge te blijven. Veel speelgelegenheid (is toch de main job?) En dan nog Champions'League. Goed betaald en veel liefde van club en supps. Wat moet een voetballer meer hebben?
 • Tamara Thys

  2 maanden geleden
  Dit seizoen speelt ie voorlopig als ne pannenkoek…. Moet zich dringend herpakken. Heel weinig grinta, agressiviteit in zijn spel. Maar al jaren 1 van de bepalendste middenvelders bij Club.
 1. Union reageert op Verhaeghe: “Blij met onze tweede plaats in Premier League”, zegt Mazzu - Bormans: “Tweede kleinste budget”
  Jupiler Pro League
  34

  Union reageert op Verhaeghe: “Blij met onze tweede plaats in Premier League”, zegt Mazzu - Bormans: “Tweede kleinste budget”

  Met een kwinkslag reageerde Felice Mazzu op de stoute uitspraak van Bart Verhaeghe. De Club-voorzitter had tijdens de Brugse titelviering gezegd dat zij niet tegen Union kampen, maar wel tegen Brighton, “een club veel rijker dan wij”. Mazzu: “Dan ben ik blij met onze tweede plaats in de Premier League.” Ook Philippe Bormans, de CEO van Union, reageerde: “Wij zijn een sportief project, geen financieel project.”