Verboomen, Odjidja en Vanhaezebrouck.
Volledig scherm
Verboomen, Odjidja en Vanhaezebrouck. © Belga en VTM Nieuws
KAA Gent GNT
0
EINDE
1
KRC Genk GNK
 • András Németh Goal 90'+1'

Vanhaezebrouck doet in furieus beklag richting ref opvallende uitspraak: “Hij vertelde tijdens opwarming dat Odjidja zich nog zou blesseren”

Europe play-offsEen opmerkelijke passage in het furieuze betoog van Hein Vanhaezebrouck richting ref na de nederlaag tegen Racing Genk. Vadis Odjidja - net als zijn coach in de eerste helft uitgesloten - vertelde Vanhaezebrouck tijdens de opwarming te zijn geviseerd door Nathan Verboomen. Die zou gezegd hebben dat Odjidja zich tijdens de wedstrijd nog zou blesseren. Vanhaezebrouck: “Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Hier heb ik echt geen goed gevoel bij.”

38 reacties

 • Kurt Van Brugge

  4 maanden geleden
  Die speakers die ze gebruiken bij de scheids nemen toch alles op? Wel gebruik ze dan jullie gelijk te bewijzen!
 • ALBERT CNUDDE

  4 maanden geleden
  Als trainer van Gent is hij super,ben als Club supporter blij dat Anderlecht ipv Gent in play off 1 zit,want we hebben het steeds moeilijker met Gent.Maar het ontbreekt Hein aan de nodige takt om met trainers en regelgeving te kunnen omgaan,zonde.
 • Marcel Caers

  4 maanden geleden
  Altijd maar zagen over die scheidsrechters moet je toch weten dat dat als een boemerang in je gezicht terug komt en dan zagen over de trainer van de tegen partij dat je tijdens de rust in de kleedkamer je uitleg komt doen maar je moet het toch weten dat je daar niets verloren bent jij die de regels toch zo goed kent
 • Jess Degrauwe

  4 maanden geleden
  Zou het niet nu dat Gent de beker van Anderlecht heeft afgesnoept (en in het bijzonder Kompany) ze door de voetbalbond en hun vriendjes in het vizier worden genomen als revanche?
 • Peeters Francis

  4 maanden geleden
  Ondertussen kennen we Heintje al van binnen en vanbuiten. Het is O zo gemakkelijk om zijn falen bij anderen te leggen.