Vanaken.
Volledig scherm
Vanaken. © Photo News

Vanaken werd een hele match op de huid gezeten door Haroun: “Raar dat hij nu niet naast mij staat”

Jupiler Pro LeagueAntwerp verkocht zijn huid duur op het veld van Club Brugge. Kapitein Faris Haroun, die door coach Priske nog eens in de basis werd gedropt, ging voorop in de strijd. Hij was de bewaker van Hans Vanaken: “Ik vind het raar dat Faris nu niet langs mij staat nu”, grapte Vanaken na de match.

6 reacties

 • Gorissen Marcel

  4 maanden geleden
  De Coster Pascal : zeker supporter van Brugge. Deze van Brugge stampte er ook maar op los. Hopelijk ben je verlost van enkele spelers volgend seizoen.
 • Heinz Rumes

  4 maanden geleden
  Goed begin van de play off 1, en men dikke proficiat aan alle spelers van Club Brugge, spijtig dat Schreuder Vorm heeft vergeten want die zou de score nog meer overtuigend hebben gemaakt, Vormer is en blijft de beste spelverdeler van Club Brugge.
 • joanna clinck

  4 maanden geleden
  hoe zoudat komen denken jullie, als men een goede spelder zoals Ruud links laat liggen, hetis tijd dat Schrueder vertrekt
 • Pascal De Coster

  4 maanden geleden
  @marc:wanneer precies heeft de ref Club geholpen? Door Seck in min 90 rood te geven ofzo? Terwijl Antwerp evengoed met 8 had kunnen eindigen. Efkes serieus blijven,hé.
 • marc van de poel

  4 maanden geleden
  Als er een ploeg moest winnen, misschien Club op punten? Zeker met de duidelijke hulp van een zeer zwakke scheidsrechter Lambrechts vooral de tweede helft. Alles bijeen vond ik Club toch geen waardige kampioen uitstraling hebben. Vanmiddag waren ze eerder de evenknie van Antwerp. Zeker niet superieur zoals 2 maanden geleden.