Peter Maes.
Volledig scherm
Peter Maes. © BELGA
Beerschot BEE
0
EINDE
1
STVV STV
 • Steve De Ridder Goal 42'

Van kwaad naar erger: Beerschot blijft achter met 1 op 21 na nieuw verlies tegen STVV, misnoegde fans blokkeren hoofdingang

Jupiler Pro LeagueHeeft Peter Maes voor het laatst op de bank gezeten als trainer van Beerschot? Het zou zomaar kunnen, want paars-wit verloor tegen Maes’ ex-club Sint-Truiden nog maar eens en blijft achter met een povere 1 op 21. Het ongenoegen bij de fans heeft in elk geval al het kookpunt bereikt. Na de match blokkeerde de harde kern de hoofdingang van Het Kiel.

15 reacties

 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Schuldig of niet, in zulke gevallen wordt de trainer uiteindelijk toch geslachtofferd.
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Zoals altijd bij supporters heeft de trainer het allemaal gedaan. Het zijn de spelers die op het veld staan die het moeten doen. Maes is een goede trainer maar werd niet beloond tijdens de afgelopen transferperiode. Niet zijn schuld!
 • Frans van den Buijs

  1 maand geleden
  Trainer buiten lost het niet op ! Kwaliteit van de spelers is probleem. Beter eens in eigen land bij andere ploegen te zoeken….
 • Rudi Matterme

  1 maand geleden
  De oorzaak is de onbekwame personen die de transfers regelen. Ipv zogezegd jonge talenten te halen waarom niet drie direct inzetbare spelers te halen. J v winckel en steven van Praag beseffen niet wat ze de supporters aandoen. Men verloochend de speelstijl door al twee keer een trainer te kiezen die niet het huis kent, Vreven en nu Maes. En andere clubs kunnen wel spelers halen zoals bv een Vlieinckx, desart. Hoogtijd .
 • rudi nijs

  1 maand geleden
  zo een fusiegedrocht hoort niet thuis in de hoogste afdeling, dus doe zo maar voort.
 1. Union neemt na het uur afstand van Cercle en is (voor even?) alleen leider, Vanderhaeghe
na 0 op 9 in erg vieze papieren
  Jupiler Pro League
  4

  Union neemt na het uur afstand van Cercle en is (voor even?) alleen leider, Vanderhaeghe na 0 op 9 in erg vieze papieren

  Union had aan een goede tweede helft genoeg om een zwak Cercle Brugge op de knieën te dwingen. Twee goals van Dante Vanzeir, telkens aangebracht door Deniz Undav, en eentje van Lapoussin leiden de Brusselaars opnieuw naar een tijdelijke leiderspositie, één punt voor Club Brugge dat morgen op Anderlecht speelt. Voor Cercle dreigt na 0 op 9 de voorlaatste plaats. Grote zorgen voor Yves Vanderhaeghe, die Cercle vorig seizoen redde maar nu de grond onder zijn trainersstoel erg heet voelt worden.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?