Peter Maes.
Volledig scherm
Peter Maes. © BELGA
Beerschot BEE
0
EINDE
1
STVV STV
 • Steve De Ridder Goal 42'

Van kwaad naar erger: Beerschot blijft achter met 1 op 21 na nieuw verlies tegen STVV, misnoegde fans blokkeren hoofdingang

Jupiler Pro LeagueHeeft Peter Maes voor het laatst op de bank gezeten als trainer van Beerschot? Het zou zomaar kunnen, want paars-wit verloor tegen Maes’ ex-club Sint-Truiden nog maar eens en blijft achter met een povere 1 op 21. Het ongenoegen bij de fans heeft in elk geval al het kookpunt bereikt. Na de match blokkeerde de harde kern de hoofdingang van Het Kiel.

15 reacties

 • patrick de bock

  10 maanden geleden
  Schuldig of niet, in zulke gevallen wordt de trainer uiteindelijk toch geslachtofferd.
 • Frankie A S Goethals

  10 maanden geleden
  Zoals altijd bij supporters heeft de trainer het allemaal gedaan. Het zijn de spelers die op het veld staan die het moeten doen. Maes is een goede trainer maar werd niet beloond tijdens de afgelopen transferperiode. Niet zijn schuld!
 • Frans van den Buijs

  10 maanden geleden
  Trainer buiten lost het niet op ! Kwaliteit van de spelers is probleem. Beter eens in eigen land bij andere ploegen te zoeken….
 • Rudi Matterme

  10 maanden geleden
  De oorzaak is de onbekwame personen die de transfers regelen. Ipv zogezegd jonge talenten te halen waarom niet drie direct inzetbare spelers te halen. J v winckel en steven van Praag beseffen niet wat ze de supporters aandoen. Men verloochend de speelstijl door al twee keer een trainer te kiezen die niet het huis kent, Vreven en nu Maes. En andere clubs kunnen wel spelers halen zoals bv een Vlieinckx, desart. Hoogtijd .
 • rudi nijs

  10 maanden geleden
  zo een fusiegedrocht hoort niet thuis in de hoogste afdeling, dus doe zo maar voort.