BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van den Brom neemt het zondag met Genk op tegen Union: “Veel respect voor het werk dat daar gedaan wordt”

Jupiler Pro LeagueJohn van den Brom wrijft zich in de handen. Omdat alle sterkhouders bleven en in elke linie vers bloed werd geïnjecteerd is Racing Genk versterkt uit deze transferperiode gekomen. “Het was een geweldige mercato voor ons.”

2 reacties

 • Hubert Collaer

  1 maand geleden
  Roger Deprez,een sprrekwoord zegt:de beste stuurlui staan aan wal,zolang Genk meedraait bovenaan zie ik geen probleem met Van den Brom
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Brom komt altijd terug op zijn volledige kern en dat hij op elke plaats meerdere spelers heeft, wat ik dan niet begrijp waarom hij altijd veel te laat vervangt en zeker als er spelers zijn gestart die niet in een goeden dag zijn, dan nog wacht hij veel te lang. Tegen Anderlecht had hij bijna prijs het scheelde niet veel. In onze zone van de tribune beginnen ze al te lachen als de 80 ste minuut is want begin Brom te vervangen.
 1. “Roken jullie sigaren in het VAR-busje?”: KV Oostende riskeert boete wegens reacties op doelpunt Standard
  Jupiler Pro League
  20

  “Roken jullie sigaren in het VAR-bus­je?”: KV Oostende riskeert boete wegens reacties op doelpunt Standard

  KV Oostende en zijn coach Alexander Blessin en CEO Gauthier Ganaye moeten zich vrijdag voor een ad-hoccommissie van de Pro League verantwoorden wegens hun uithaal naar de scheidsrechters en de VAR na de competitiewedstrijd tegen Standard. Het Referee Department van de KBVB legde daarop een klacht neer. Dat schrijft Het Nieuwsblad donderdag en wordt bevestigd.