BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Union USG
2
EINDE
0
KV Mechelen KVM
 • 35' Goal Dante Vanzeir
 • 55' Goal Teddy Teuma

Union stoomt door: Brusselaars pakken in eigen huis ook scalp van KV Mechelen dankzij goals Vanzeir en Teuma

Jupiler Pro LeagueUnion had voor vandaag al tweemaal - competitie en beker - verloren van zwart beest KV Mechelen. De Brusselaars waren zondagnamiddag dan ook gebrand op de zege en die kwam er uiteindelijk verdiend na doelpunten van Vanzeir en kapitein Teuma. KV Mechelen kreeg zeker kansen, maar ze afwerken lukte niet.

9 reacties

 • Emanuel de Landheer

  5 maanden geleden
  Er is maar 1 Brusselse ploeg die verdient om po1 te spelen en dat is Union DE ploeg van Brussel.
 • Nicole Bogaerts

  5 maanden geleden
  De factor meeval is in het voetbal zeer belangrijk ! Union trof KV op het goede moment. Voor de tweede keer op rij moest KV tal van spelers missen en zeker niet van de minsten. Resultaat is 1 punt op zes voor KV.
 • Albert de Lovendeghem

  5 maanden geleden
  Alle respect voor Union. Het zou fantastisch zijn dat de "oude glorie" definitief terugkomt. Twee Brusselse ploegen in PO1 zou mooi zijn.
 • marc castermans

  5 maanden geleden
  Mechelen meer kansen? Als neutrale kijker telde ik er meer voor Union, een frisse ploeg.
 • Kjell Van daele

  5 maanden geleden
  Kv zit met heel veel afwezigen, ze hebben zelfs niet kunnen vervangen voor meerwaarde te kunnen bieden, maarja als je helft van kansen zou afwerken was het 3-5
 1. Beerschot vergadert vanavond over actieplan na rellen: “Dit ondermijnt de toekomst van de club, ook prins Abdullah stelt zich vragen”
  Belgisch voetbal
  15

  Beerschot vergadert vanavond over actieplan na rellen: “Dit ondermijnt de toekomst van de club, ook prins Abdullah stelt zich vragen”

  Beerschot is bezig de relschoppers op Union te identificeren om de schade op te verhalen en ze een levenslang stadionverbod op te leggen. Ook partners en investeerders van de club willen zich niet identificeren met dat wangedrag. “Ons bestuur zal er alles aan moeten doen om hen te overtuigen dat we hier krachtig tegen zullen optreden”, zegt voorzitter Francis Vrancken.