Felicitaties van Kompany voor Mazzu na de 0-2 in het Lotto Park.
Volledig scherm
Felicitaties van Kompany voor Mazzu na de 0-2 in het Lotto Park. © n

Union reageert op Verhaeghe: “Blij met onze tweede plaats in Premier League”, zegt Mazzu - Bormans: “Tweede kleinste budget”

Jupiler Pro LeagueMet een kwinkslag reageerde Felice Mazzu op de stoute uitspraak van Bart Verhaeghe. De Club-voorzitter had tijdens de Brugse titelviering gezegd dat zij niet tegen Union kampen, maar wel tegen Brighton, “een club veel rijker dan wij”. Mazzu: “Dan ben ik blij met onze tweede plaats in de Premier League.” Ook Philippe Bormans, de CEO van Union, reageerde: “Wij zijn een sportief project, geen financieel project.”

34 reacties

 • Filiep Nuyttens

  1 maand geleden
  Als men niet verstaat wat hij daarmee wil zeggen.vraag hem om het eens wat beter uit te leggen.Ik versta het wel hoor.
 • rik ottevaere

  1 maand geleden
  Een erehaag zondag voor de spelers van Union zou het moeten worden. Het mooiste voetbal dit seizoen. Brugge heeft mij niet kunnen bekoren. Mignolet heeft veel punten gepakt voor Club. Maar mooi voetbal zagen we daar niet. En eerlijk wat bewees Brugge in de chamions league? Ik denk dat Brugge 3 doelen had dit seizoen ... ver geraken Europees, de beker en kampioenschap. Applaus voor Mazzu en zijn bende.
 • Ronny Cypers

  1 maand geleden
  De afgunst en jaloezie is hier weer goed aanwezig. Maar dat iedereen tegen Brugge is is een compliment want dat wil zeggen dat we goed bezig zijn. Dus mensen, FCB kampioen olé olé. En Albert, Anderlecht heeft meer dan 5 miljoen hé. Niet zeveren, Trebel alleen verdiend al bijna 3 miljoen.
 • Danny Steritmis

  1 maand geleden
  Mooi en in stijl teruggekaatst van Meneer Mazzu,R.U.S.G.heeft iedereen verbaasd dit seizoen en dan nog op alle gebieden zowel het spel,de spelers,voorbeeldige supporters..echt top en iets om jaloers op te zijn of vergis ik mij Bart Verhaeghe.
 • marc castermans

  1 maand geleden
  Klein van Verhaeghe, Union zou de terechte kampioen geweest zijn en inderdaad de schorsing van Van Zeir, 5 weken, was er ver over. Tel daar de scheidsrechterlijke beslissingen bij in Club 's voordeel en je krijgt bij een eerlijke leiding een ander kampioen. De dag dat Brugge zal vervallen en die dag komt onvermijdelijk, zal Verhaeghe misschien ook zijn toevlucht nemen tot een exotische geldschieter. Trouwens recent wou hij al zijn gelden up-waarderen. Een kampioen moet z'n titel waardig dragen!