Vanaken en Nieuwkoop.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaken en Nieuwkoop. © Photo News

Union of Club Brugge, wie wordt kampioen? 20 kenners geven pronostiek: “Sprookjes eindigen meestal mooi, maar dan moet momentum keren”

Jupiler Pro LeagueStevent Club Brugge af op een nieuwe titel, of krijgt het sprookje van Union een happy end? Club leidt met een half puntje en het mentale voordeel. Navraag bij 20 kenners uit de voetbalwereld leert ons evenwel: schrijf Union nog niet af. “Ik geef Club slechts een licht voordeel.”

28 reacties

 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Als er één ploeg is die zich ieder seizoen volledig heeft uitgesproken tegen de Play-Offs is het Club Brugge. Maar neen, het speeltje van Dewitte om alzo na 115 jaar terug eens kampioen te kunnen spelen moet blijven.
 • Sofie Kerrebrouck

  2 maanden geleden
  Iedereen die tegen club Brugge is hoopt natuurlijk op union . Maar helaas moet ik jullie ongelijk geven of je dat nu wil of niet . De titel is en zal voor club Brugge zijn.
 • leen hanssens

  2 maanden geleden
  Liefst Union.
 • gaston bergmans

  2 maanden geleden
  vanavond weten we meer , niets is al beslist , enkel als brugge wint vanavond zie ik het ze afmaken , maar bij gelijkspel of winst union zal union de titel pakken ,het is nu om de knikkers niet in het begin van het seizoen , union in de CL denk ik dat het ons belgisch voetbal niet ten goede komt , en binnen 2 jaar zelfde toer op als lierse
 • Vanhercke Franky

  2 maanden geleden
  De kampioen zal hem verdiend hebben…union of club
 1. Zo willen Pro League en minister Verlinden supportersgeweld aanpakken: levenslang stadionverbod voor hooligans die recidiveren, meer controles en tickets op naam
  Jupiler Pro League
  21

  Zo willen Pro League en minister Verlinden supporters­ge­weld aanpakken: levenslang stadionver­bod voor hooligans die recidive­ren, meer controles en tickets op naam

  Supporters die het veld bestormen, elkaar te lijf gaan of zelfs vuurpijlen gooien. Het hooliganisme laaide de voorbije maanden weer op. Om de stadions weer veilig voor iedereen te maken, hebben de Pro League, minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) en de voetbalbond een actieplan uitgewerkt. Wie hervalt, gaat er onherroepelijk uit.