Vanzeir houdt Verschaeren af.
Volledig scherm
Vanzeir houdt Verschaeren af. © Photo News

Union houdt transferinteresse Vanzeir en co af voor focus op titel: “Geen onderhandelingen tot na seizoen”

Jupiler Pro LeagueHet straffe Union blijft niet ongezien in Europa. Sterkhouders als Casper Nielsen en Dante Vanzeir genieten transferinteresse, geeft de club toe. “Maar we onderhandelen niet tot na het seizoen”, zegt CEO Philippe Bormans. Lees: alleen de focus op de titelstrijd telt.

5 reacties

 • eric debanne

  11 maanden geleden
  Zo moet het zijn tot na de play-offs dan kunnen ze genoeg over praten kwa transfers enz...🙄 Succes verder union 👍
 • Frank Van Gucht

  11 maanden geleden
  Misschien een Beerschot scenario... ik hoop voor Union van niet maar tandem Undav/Vanzeir uit mekaar trekken en dan nog de voeding afsluiten als Nielsen weg is...
 • Etienne De Bondt

  11 maanden geleden
  Dat is het lot van een zwakke competitie, De enkele goeie komen in de belangstelling van het buitenland en de makelaars maken hun kop zot uit geld gewin. Geen enkele ploeg in de belgische competitie kan een speler waar belangstelling voor is behouden.
 • Heinz Rumes

  11 maanden geleden
  Wat is de toekomst van Union volgend seizoen, dat is de vraag van 1 miljoen, als alle geleende of gehuurde spelers weg zijn moeten zij bewijzen dat het ook verder kan als nummer 1, afwachten maar.
 • David Meul

  11 maanden geleden
  Als ze kampioen spelen zullen ze volgend seizoen met een leeggekochte ploeg de champions league aanvatten...jammer voor ons laatste rechtstreeks ticket voor de groepsfase en al zeker voor ons coëfficient...