.
Volledig scherm
. © Photonews/Instagram Vanzeir

Union gaat niet in beroep tegen schorsing Vanzeir

UnionHet verdict voor Dante Vanzeir is gevallen: de Union-spits is de komende vijf speeldagen geschorst na zijn vuistslag in het gezicht van Charleroi-verdediger Ozornwafor. Géén maximumstraf dus. Daarbovenop krijgt hij wel drie speeldagen voorwaardelijk en een boete van 6.500 euro opgelegd. Union heeft beslist om niet in beroep te gaan.

298 reacties

 • roger goddeeris

  1 jaar geleden
  Om eerlijk te zijn zou men deze truitjestrekker en komediespeler evenals de arbiter en Vanzeir moeten straffen.Als de arbiter eerlijk zou gefloten hebben zou dit niet gebeurd zijn.Hier zou de voetbalbond moeten optreden,want op deze manier maken zij het voetbal te schande.
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  @Bart Vanderbruggen: RSCA moet winnen? Ik denk dat vooral Brugge en Antwerp hier voordeel uit halen. @Erick Beerens : het zijn vooral die van Standard en Brugge (met uitzondering van Vanaken) die hun straf ontlopen.
 • Karel Van Beeck

  1 jaar geleden
  Een vuistslag leek het. De vuistslag van De Bilde destijds was er één. De verdediger rolde zogezegd bewusteloos nog 5 meter verder. Volgende week speelt die mee in Familie of Thuis .En de scheidsrechter en de VAR wasten hun handen in onschuld.
 • Raf Leysen

  1 jaar geleden
  Niks tegen Vanzeir, maar voor een vuistslag is dit véél te weinig. Het is duidelijk dat de bond Union wil bevoordelen
 • Patrick Braekeveldt

  1 jaar geleden
  Allicht niet ,want komt er eigenlijk te goedkoop vanaf voor een vuistslag vol in het gezicht !