Mazzu, Undav en Wullaert.
Volledig scherm
Mazzu, Undav en Wullaert. © PhotoNews

Union-duo Undav en Mazzu verkozen tot Profvoetballer en Trainer van het Jaar, Wullaert (RSCA Women) is Profvoetbalster van het Jaar

Belgisch voetbalC’est l’Union qui sourit’. Deniz Undav is op de Pro League Awards uitgeroepen tot Profvoetballer van het Jaar, Felice Mazzu tot Trainer van het Jaar. En ook de stadsgenoot viel in de prijzen: Anderlecht-speerpunt Tessa Wullaert werd uitgeroepen tot Profvoetbalster van het Jaar.

5 reacties

 • roger goddeeris

  1 maand geleden
  Met zorg verkozen en terecht zij waren bij de beste.
 • Herman Valaert

  1 maand geleden
  Alweer WULLAERT ! Ik die dacht dat voetbal een ploegsport was , en nog steeds is . Man man ...wat is er toch gaande met de sport . Als er iemand uitspringt bij een ploeg is dat toch te danken aan de ganse ploeg - of nie ? maar ja straks geven ze Wullaert nog een prijs omdat ze mooi lang haar heeft , mooie benen en tanden en een voetbal plunje draagt van CHANEL !
 • Samuel Verstraeten

  1 maand geleden
  Aan deze uitslag zien we eigenlijk wie de verdiende kampioen was geweest dit seizoen!!
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Heel goeie keuze en zeker verdient 👍 Succes voor beiden in de toekomst... Union & Brugge waren de 2 beste clubs dit jaar !
 • Frank Cassiman

  1 maand geleden
  De Club spelers hebben als kampioen geen boodschap aan het personeelsfeestje van Union. Ze hebben een prachtig seizoen gespeeld en de competitie mee gemaakt, waarvoor ze terecht een pluim verdienen. Maar deze lijst is er wel wat over .