.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Union

Union-aanwinst José Rodriguez is nog steeds de jongste CL-debutant ooit van Real Madrid: “Mourinho zei: ‘Ik maak van jou de beste zigeunervoetballer’”

Jupiler Pro LeagueJosé Rodriguez heeft voor twee seizoenen getekend bij Union. De Spaanse middenvelder is ondertussen 27, maar hij heeft er al een lange tocht doorheen diverse voetballanden opzitten. Het belangrijkste regeltje in zijn cv dateert van tien jaar geleden. In 2012 werd Rodriguez door toenmalig Real-coach José Mourinho in het Champions League-bad gegooid en tot op vandaag blijft hij de jongste CL-debutant in de geschiedenis van de Koninklijke. Een portret van de nieuwe spelmaker in het Dudenpark.

0 reacties

  1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
    Mijnenergie

    Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

    58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.