Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Uitstel van competitiehervatting op tafel na storm aan coronabesmettingen

Jupiler Pro LeagueHangt de competitiehervatting aan een zijden draadje? Door de storm aan coronabesmettingen willen enkele clubs de komende twee speeldagen uitstellen. Maandag komt het voorstel op tafel tijdens de Algemene Vergadering van de Pro League.

20 reacties

 • Kris Van Alen

  4 maanden geleden
  belang van volksgezondheid is veel groter dan geldbejag van Eleven Sports
 • Gerry Cle

  4 maanden geleden
  Moest Brugge aan de leiding staan had men ongetwijfeld voorgesteld om de competitie te stoppen en de leider kampioen te maken.
 • benny aernoudt

  4 maanden geleden
  Weer competitievervalsing, zo heeft club 2 weken extra om de nieuwe trainer in te passen..
 • Van helshoecht Lisette

  4 maanden geleden
  Wilden voetballen tijdens corona dus matchen niet uitstellen kernen zijn groot genoeg
 • Kjell Van daele

  4 maanden geleden
  Is weer maar in voordeel van de grote clubs
 1. Beerschot vergadert vanavond over actieplan na rellen: “Dit ondermijnt de toekomst van de club, ook prins Abdullah stelt zich vragen”
  Belgisch voetbal
  15

  Beerschot vergadert vanavond over actieplan na rellen: “Dit ondermijnt de toekomst van de club, ook prins Abdullah stelt zich vragen”

  Beerschot is bezig de relschoppers op Union te identificeren om de schade op te verhalen en ze een levenslang stadionverbod op te leggen. Ook partners en investeerders van de club willen zich niet identificeren met dat wangedrag. “Ons bestuur zal er alles aan moeten doen om hen te overtuigen dat we hier krachtig tegen zullen optreden”, zegt voorzitter Francis Vrancken.
 2. Zo willen Pro League en minister Verlinden supportersgeweld aanpakken: levenslang stadionverbod voor hooligans die recidiveren, meer controles en tickets op naam
  Jupiler Pro League
  21

  Zo willen Pro League en minister Verlinden supporters­ge­weld aanpakken: levenslang stadionver­bod voor hooligans die recidive­ren, meer controles en tickets op naam

  Supporters die het veld bestormen, elkaar te lijf gaan of zelfs vuurpijlen gooien. Het hooliganisme laaide de voorbije maanden weer op. Om de stadions weer veilig voor iedereen te maken, hebben de Pro League, minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) en de voetbalbond een actieplan uitgewerkt. Wie hervalt, gaat er onherroepelijk uit.