Photo News
Volledig scherm
© Photo News
OH Leuven OHL
0
EINDE
1
Beerschot BEE
 • Tarik Tissoudali Goal 74'

Uitgerekend Tissoudali bezorgt Beerschot de zege op bezoek bij OHL

Jupiler Pro LeagueIn wat normaal zijn laatste match was voor Beerschot is Tarik Tissoudali nog één keer beslissend geweest. De toekomstige spits van AA Gent zorgde tegen OH Leuven voor het enige doelpunt van de partij. Een afscheid langs de grote poort heet dat.

2 reacties

 • Nick Mees

  8 maanden geleden
  Dik verdiende zege. Beerschot speelde volwassen en met bakken inzet.
 • Herbert Verbeeck

  8 maanden geleden
  Toch weer een vorm van competitievervalsing als een speler van de ene naar de andere ploeg gaat binnen diezelfde competitie.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).