Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Beerschot BEE
0
EINDE
1
Antwerp ANT
 • Radja Nainggolan Goal 59'

Uitgerekend Radja Nainggolan beslist Antwerpse derby op het Kiel met héérlijke knal

Jupiler Pro LeagueZij zijn Antwerp, zij zijn de ploeg van ’t Stad. Een raket van Radja Nainggolan besliste de stadsderby - het stond in de sterren geschreven.

14 reacties

 • dave hosten

  6 maanden geleden
  Feitelijk verdiende deze zwakke partij van beide ploegen geen winnaar
 • roger boons

  6 maanden geleden
  iemand zonder verstand , hoort daar niet te zijn
 • Alfons Detemmerman

  6 maanden geleden
  Ach ik gun het hem alhoewel Beerschot een punt verdiende
 • leon akkermans

  6 maanden geleden
  Ninja doet het toch maar weer hé. De rest keek ernaar !!! Proficiat .
 • Dirk Van Nuffel

  6 maanden geleden
  Er staan daar mensen met kinderen tussen.Dat stuk krapuul hoort in de gevangenis en verdient een levenslang stadionverbod en aan de mensen die hun appreciatie lieten blijken met hun gejuich tijdens dit incident.Totaal respectloos om te juichen voor een actie waardoor mensen ernstig gewond zouden kunnen raken.
 1. Zo willen Pro League en minister Verlinden supportersgeweld aanpakken: levenslang stadionverbod voor hooligans die recidiveren, meer controles en tickets op naam
  Jupiler Pro League
  21

  Zo willen Pro League en minister Verlinden supporters­ge­weld aanpakken: levenslang stadionver­bod voor hooligans die recidive­ren, meer controles en tickets op naam

  Supporters die het veld bestormen, elkaar te lijf gaan of zelfs vuurpijlen gooien. Het hooliganisme laaide de voorbije maanden weer op. Om de stadions weer veilig voor iedereen te maken, hebben de Pro League, minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) en de voetbalbond een actieplan uitgewerkt. Wie hervalt, gaat er onherroepelijk uit.
 2. Beerschot vergadert vanavond over actieplan na rellen: “Dit ondermijnt de toekomst van de club, ook prins Abdullah stelt zich vragen”
  Belgisch voetbal
  15

  Beerschot vergadert vanavond over actieplan na rellen: “Dit ondermijnt de toekomst van de club, ook prins Abdullah stelt zich vragen”

  Beerschot is bezig de relschoppers op Union te identificeren om de schade op te verhalen en ze een levenslang stadionverbod op te leggen. Ook partners en investeerders van de club willen zich niet identificeren met dat wangedrag. “Ons bestuur zal er alles aan moeten doen om hen te overtuigen dat we hier krachtig tegen zullen optreden”, zegt voorzitter Francis Vrancken.