Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Beerschot BEE
0
EINDE
1
Antwerp ANT
 • Radja Nainggolan Goal 59'

Uitgerekend Radja Nainggolan beslist Antwerpse derby op het Kiel met héérlijke knal

Jupiler Pro LeagueZij zijn Antwerp, zij zijn de ploeg van ’t Stad. Een raket van Radja Nainggolan besliste de stadsderby - het stond in de sterren geschreven.

14 reacties

 • dave hosten

  6 maanden geleden
  Feitelijk verdiende deze zwakke partij van beide ploegen geen winnaar
 • roger boons

  6 maanden geleden
  iemand zonder verstand , hoort daar niet te zijn
 • Alfons Detemmerman

  6 maanden geleden
  Ach ik gun het hem alhoewel Beerschot een punt verdiende
 • leon akkermans

  6 maanden geleden
  Ninja doet het toch maar weer hé. De rest keek ernaar !!! Proficiat .
 • Dirk Van Nuffel

  6 maanden geleden
  Er staan daar mensen met kinderen tussen.Dat stuk krapuul hoort in de gevangenis en verdient een levenslang stadionverbod en aan de mensen die hun appreciatie lieten blijken met hun gejuich tijdens dit incident.Totaal respectloos om te juichen voor een actie waardoor mensen ernstig gewond zouden kunnen raken.
 1. Zien onze eerste en tweede klasse er straks zo uit? En is dat voor de voetbalfan wel duidelijk? Het 14-18-plan uitgelegd
  Jupiler Pro League
  3

  Zien onze eerste en tweede klasse er straks zo uit? En is dat voor de voetbalfan wel duidelijk? Het 14-18-plan uitgelegd

  Het ziet eruit als een kluwen waarin een kat haar jongen niet terugvindt, het voorstel voor een nieuwe competitie dat vanaf het seizoen 2024-2025 ingang moet vinden. Met nog steeds play-offs, maar dan zonder halvering van de punten. Met twee tot vier promovendi. Met een spanningsboog die tot de laatste speeldag strak staat, zo lijkt het wel. Als het nummer 14 uit de reguliere competitie, kan je nog Europees voetbal spelen, maar als zevende kan je nog degraderen. Zoals je als het nummer tien uit tweede klasse, nog kans hebt op promotie via knock-out play-offs.