Twee strafschoppen in Anderlecht - AA Gent, maar waren ze terecht?

Jupiler Pro LeagueAnderlecht-AA Gent werd een spektakelstuk (3-3). Beide ploegen kregen onder meer een strafschop, maar waren die terecht? 

34 reacties

 • Baldr VanHoek

  2 jaar geleden
  Hoe serieus kan je de scheidsrechter nemen hij doet het teken van de VAR en dan geeft die aan door te slaan op zijn onderaan dat er hens is begaan. Zo onlogisch is zijn beslissing kan je argumenteren maar 1 ding is duidelijk. Maak de VAR beslissend dat die scheidsrechter geen beïnvloeding doet van het spel want hij had bijzonder veel tijd nodig om te belissen dat het hens was. Bovendien die adviesfunctie creeert enkel verwarring.
 • Erwin Van Roy

  2 jaar geleden
  Frank Veus als je de penalty van rsca geen vond dan geef je toe als veel van uw mede supporters hater te zijn van rsca en niets van voetbal te kennen. Maar ja van al de Club aanhangers zijn is er mss 10% die objectief en met kennis kunnen beoordelen de rest niet dus.
 • Michel Trybou

  2 jaar geleden
  Anderlecht werd bestolen maar ja , 't is al heel het seizoen zo . Dan maar opteren voor de beker , zeker ?
 • Sam Valkenborgs

  2 jaar geleden
  Vorige seizoen kreeg Brugge een lachwekkende strafschop tegen in Genk toen de bal elleboog lang achter raakte van Mechele. Niet toevallig Boucaut als ref. Waarom zou je dit dan niet fluiten ?
 • lucien luyten

  2 jaar geleden
  Doe je blauwzwarte bril af Davy en leer voetbal bekijken in plaats altijd negatief te doen over 1 club ! Elleboogstoot heb je gezien, maar de smerige overtreding van Vadis niet !!!!