RSC Anderlecht
Volledig scherm
© RSC Anderlecht

TT 20/06: Dompé twee jaar naar Gent - Anderlecht slaat dubbelslag - Engelse club biedt 15 miljoen voor Limbombe

TransferTalkHet WK is vol aan de gang, maar dat betekent niet dat de clubs zich niet weer kunnen roeren op de transfermarkt. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

20 reacties

 • danny buyse

  4 jaar geleden
  @Roos, door het feit dat pierke pol dacht dat je een supporter van Rsca was had hij het op de Roemeen die Rsca gekocht heeft voor 10 miljoen euro en die er niks van gebakken heeft! Het kan zelfs zijn dat pierce pol een supporter is van Club. U hebt eerlijk en neutraal uw mening gezegd over de aankopen van Rsca en Pol voelde zich wat aangevallen.
 • Roos Desreveaux

  4 jaar geleden
  Dat heb je goed begrepen danny,maar ik blijf wel op mijn honger zitten dat pierke pol het heeft over een speler die 10 miljoen euro heeft gekost?????
 • johan corvers

  4 jaar geleden
  Rsca heeft vranjes is goede speler maar 3.2 miljoen wel erg veel voor betaald...dan nog die extra voorwaarden erbij...ďenk beetje paniek dat ze niet met lege handen komen te staan....vandaar dat ze nu wel doordrukken...
 • Mulinho Kingsley

  4 jaar geleden
  Tot nu toe , degelijke transfers bij anderlecht.. tis niet meer zoals vroeger maar ze zullen binnenkort toch weer met kop en schouders uitsteken boven de rest.. zoals al altijd het geval is geweest..hate it or love it.. heb gelezen dat bakkali ook opweg zou zijn naar rsca.. zeker ook geen slechte transfer.. en aan al de haters.. we praten later nog ;-)
 • Marlies Schoefs

  4 jaar geleden
  @jose dat profcontract betekend niks als ze naar het buitenland willen zijn ze weg
 1. Was er dit weekend overdreven VAR-werk? “Drie correcte VAR-interventies, één foute inschatting van de ref” - Vanhaezebrouck: “Dit is te belachelijk”
  Play
  Jupiler Pro League
  19

  Was er dit weekend overdreven VAR-werk? “Drie correcte VAR-interven­ties, één foute inschat­ting van de ref” - Vanhaeze­brou­ck: “Dit is te belache­lijk”

  Drie VAR-interventies bepaalden mee het resultaat van Gent-Antwerp. Onze huisref Tim Pots is lovend voor VAR Kevin Van Damme: “Hij beoordeelde drie keer correct.” Over de vierde betwiste fase, helemaal op het eind, vindt onze huisref dat de scheidsrechter fout tegen Antwerp en niet tegen Gent had moeten fluiten. Ook in Union - Anderlecht en Kortrijk - Standard werd er duchtig ‘geVARd’. Alle fases op een rijtje.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.