RSC Anderlecht
Volledig scherm
© RSC Anderlecht

TT 20/06: Dompé twee jaar naar Gent - Anderlecht slaat dubbelslag - Engelse club biedt 15 miljoen voor Limbombe

TransferTalkHet WK is vol aan de gang, maar dat betekent niet dat de clubs zich niet weer kunnen roeren op de transfermarkt. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

20 reacties

 • danny buyse

  4 jaar geleden
  @Roos, door het feit dat pierke pol dacht dat je een supporter van Rsca was had hij het op de Roemeen die Rsca gekocht heeft voor 10 miljoen euro en die er niks van gebakken heeft! Het kan zelfs zijn dat pierce pol een supporter is van Club. U hebt eerlijk en neutraal uw mening gezegd over de aankopen van Rsca en Pol voelde zich wat aangevallen.
 • Roos Desreveaux

  4 jaar geleden
  Dat heb je goed begrepen danny,maar ik blijf wel op mijn honger zitten dat pierke pol het heeft over een speler die 10 miljoen euro heeft gekost?????
 • johan corvers

  4 jaar geleden
  Rsca heeft vranjes is goede speler maar 3.2 miljoen wel erg veel voor betaald...dan nog die extra voorwaarden erbij...ďenk beetje paniek dat ze niet met lege handen komen te staan....vandaar dat ze nu wel doordrukken...
 • Mulinho Kingsley

  4 jaar geleden
  Tot nu toe , degelijke transfers bij anderlecht.. tis niet meer zoals vroeger maar ze zullen binnenkort toch weer met kop en schouders uitsteken boven de rest.. zoals al altijd het geval is geweest..hate it or love it.. heb gelezen dat bakkali ook opweg zou zijn naar rsca.. zeker ook geen slechte transfer.. en aan al de haters.. we praten later nog ;-)
 • Marlies Schoefs

  4 jaar geleden
  @jose dat profcontract betekend niks als ze naar het buitenland willen zijn ze weg
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.