Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Toptalent Doku toont stilaan zijn ware potentieel: “Even groot talent als Hazard”

Jupiler Pro LeagueMan – pardon: jongen – in vorm bij Anderlecht: Jérémy Doku, nog ­altijd maar 17. Marc Coucke rekent zich ­terecht rijk. “Jérémy is puur goud.”

5 reacties

 • Georgy Jamaer

  11 maanden geleden
  Georgy Ontleed die speler nu eens voetbal technisch. Een hoofd vol voetbalkunde, maar niet bekwaam om kalm, beheerst opdracht uit te voeren. Idem Amuzu. Zo wordt je nooit een ster. Wakker was hij eens gevaarlijk en doeltreffend met resultaat. En wij maar blijven hopen...
 • Chris Marien

  11 maanden geleden
  Veel blabla , zal kunnen voetballen maar moet het eerst een tijdje week na week bewijzen , de media zeker , de kenners
 • Vanhove Giovanni

  11 maanden geleden
  Ze moeten toch ergens hun geld halen met een speler op te hemelen erg ,en hij heeft nog niks bewezen , hoeveel spelers zijn er al geslaagd waarvan ze dachten dat ze een goudklomp hadden .
 • Ivan Smissen

  11 maanden geleden
  De nieuwe Hazard? De makelaar van Doku zal wel eens goed zijn gaan eten met Calcoen. We weten ondertussen wel hoe dat werkt.
 • Stefaan Remy

  11 maanden geleden
  Heeft nog niets bewezen, maar Anderlecht is al met de (brood)nodige propaganda gestart om hem te verkopen voor veel geld, want zoveelste supertalent in hun rangen..!? Als hij dan toch zo goed is, zouden ze hem beter houden...
 1. REACTIES. Clement: “Je ziet steeds meer de automatismen” - Van den Brom: “Deze nederlaag was onnodig”
  Play
  Jupiler Pro League
  9

  REACTIES. Clement: “Je ziet steeds meer de automatis­men” - Van den Brom: “Deze nederlaag was onnodig”

  Club-coach Philippe Clement was vooral tevreden over de mentaliteit en de kwaliteit die zijn ploeg aan de dag legde. “ Als je die twee combineert, heb je veel kans om te winnen. We begonnen fantastisch, met hoge pressing, dominantie en kansen en dan kom je ook op een goeie manier op voorsprong. Dan vind ik dat we tien, vijftien minuten te veel op safe spelen, te weinig vooruit denken en dan krijg je uit het niks twee goals binnen. Wat dan superbelangrijk is, is de reactie achteraf en daar ben ik nog het meest van alles blij om. Niemand liet het hoofd hangen, geen gedoe onderling, gewoon direct beginnen strijden om de zaak recht te zetten. ‘t Is belangrijk dat je dat kan brengen in topmatchen.”
 1. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"

 2. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"