Bent Sörmo in duel met Barnabas Bese.
Volledig scherm
Bent Sörmo in duel met Barnabas Bese. © Photo News
1
EINDE
1
 • Thomas Henry 42'
 • Jelle Vossen 24'

Tienkoppig Zulte Waregem houdt gelijkspel vast op bezoek bij gretig OH Leuven: 1-1

Jupiler Pro LeagueNa een boeiende, genietbare, felbetwiste en bij wijlen erg bitsige wedstrijd - negen gele kaarten en een rode - deelden OHL en Zulte Waregem de punten. De bezoekers moesten na de uitsluiting van Van Aken een half uur met tien verder, maar hielden goed stand.

7 reacties

 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Amaai als dat de maatstaf wordt voor het niveau van de Jupiler league dan staan er ons dit seizoen zeer triestige matchen te wachten. Zonder van het niveau van de VAR tepraten die het vertikte om Ngawa een rode kaart te geven en het scheidsrechterlijke niveau. Tot het oneindige toe werd er tijd gerokken door ZW en in hoofzaak door Cardon En dan waren er nog een 9tal vervangingen en de langdurige verzorging van Govea en Hubert. Daarvoor liet de scheids amper 4 minuten overspelen.
 • alex oderij

  2 maanden geleden
  Tweemaal geel voor de speler van Zulte-Waregem, maar moest donkerrood zijn voor dienen pipo van OHL,als ze daar zo voortdoen eindigen ze ook iedere week met zeven
 • freddy cardoen

  2 maanden geleden
  Als dit het spel is dat Dury zijn spelers opgelegd heeft dan gaat hij sommige matchen met 7 spelers beeindigen .
 • Daniel Van Meerbeek

  2 maanden geleden
  Rode kaart voor scheidsrechter en verbannen naar provinciale. Spijtig voor de provincialers natuurlijk. Was vorig seizoen al niet bekwaam en gaat er zeker niet op vooruit. 3 op 10
 • bartholomeus jaspers

  2 maanden geleden
  En het niveau van de scheidsrechters zal niet beteren in België. Zie maar naar Supercup !
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.