Photo News
Volledig scherm
© Photo News
RFC Seraing SER
0
EINDE
4
Union USG
 • Deniz Undav Goal 5' 83'
 • Dante Vanzeir Goal 26'
 • Teddy Teuma Goal 62'

Tienkoppig Union geeft zege niet meer weg tegen Seraing: leider wint met 0-4 en staat weer 7 punten los

Jupiler Pro LeagueHet gegeven was speciaal. Seraing en Union moesten drie dagen na de eerste helft (0-2) de tweede helft afwerken. Seraing begon gretig, maar Teuma en Undav deden het net vanaf de stip trillen en zo was de wedstrijd beslist. De voorsprong van de competitieleider blijft zeven punten.

9 reacties

 • Oscar Schuurmans

  4 maanden geleden
  Knap van union maar mazzu moet eerlijk zijn en zich niet meer opstellen als under dog . Union gaat voor de titel gaan en dat mag maar zeg dan gewoon dat je die ambitie hebt . Spelen zeker playof 1 . En terecht maar de trainer moet zich niet zo opstellen de andere topploegen gaan ze nu niet meer onderschatten
 • guy raeymakers

  4 maanden geleden
  Komop Union blijven doorgaan zo ik un het jullie van harte vanwege FCB supporter.
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Super union terecht weer 3 punten erbij 👍 Succes verder voor de ploeg van mazzu De beste club uit Brussel ! Ze mogen kampioen worden van mij ✌️
 • Rik Cappelle

  4 maanden geleden
  Van mij is de ploeg die op het einde van de rit het meeste punten heeft kampioen en niemand anders en is dit dan Union ga ik de eerste zijn om Proficiat te zeggen. Al de rest is quatsch en bladvulling.
 • Rudy Claes

  4 maanden geleden
  Dikke proficiat aan de beste ploeg van Brussel. Voor mij mogen ze kampioen spelen !
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Niet Club Brugge (56,2%) of Union (43,5%) kampioen, wel... Anderlecht (0,3%): volgens dit scenario is dat mogelijk
  Champions' Play-Offs
  19

  Niet Club Brugge (56,2%) of Union (43,5%) kampioen, wel... Anderlecht (0,3%): volgens dit scenario is dat mogelijk

  Advantage Club Brugge. Halfweg de Champions’ Play-Offs is Club Brugge over Union in de stand gesprongen en ook de statistieken geven momenteel het voordeel aan Club. Kansberekening van de hand van professor Jean-Pierre Ottoy van de Universiteit Gent en zaakvoerder van Statter, leert dat blauw-zwart 56,2% kans maakt om straks kampioen te spelen. Voor Union is dat 43,5%. En er is zowaar ook nog een scenario waarin Anderlecht de titel kan pakken.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.