Photo News
Volledig scherm
© Photo News
RFC Seraing SER
0
EINDE
4
Union USG
 • Deniz Undav Goal 5' 83'
 • Dante Vanzeir Goal 26'
 • Teddy Teuma Goal 62'

Tienkoppig Union geeft zege niet meer weg tegen Seraing: leider wint met 0-4 en staat weer 7 punten los

Jupiler Pro LeagueHet gegeven was speciaal. Seraing en Union moesten drie dagen na de eerste helft (0-2) de tweede helft afwerken. Seraing begon gretig, maar Teuma en Undav deden het net vanaf de stip trillen en zo was de wedstrijd beslist. De voorsprong van de competitieleider blijft zeven punten.

9 reacties

 • Oscar Schuurmans

  4 maanden geleden
  Knap van union maar mazzu moet eerlijk zijn en zich niet meer opstellen als under dog . Union gaat voor de titel gaan en dat mag maar zeg dan gewoon dat je die ambitie hebt . Spelen zeker playof 1 . En terecht maar de trainer moet zich niet zo opstellen de andere topploegen gaan ze nu niet meer onderschatten
 • guy raeymakers

  4 maanden geleden
  Komop Union blijven doorgaan zo ik un het jullie van harte vanwege FCB supporter.
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Super union terecht weer 3 punten erbij 👍 Succes verder voor de ploeg van mazzu De beste club uit Brussel ! Ze mogen kampioen worden van mij ✌️
 • Rik Cappelle

  4 maanden geleden
  Van mij is de ploeg die op het einde van de rit het meeste punten heeft kampioen en niemand anders en is dit dan Union ga ik de eerste zijn om Proficiat te zeggen. Al de rest is quatsch en bladvulling.
 • Rudy Claes

  4 maanden geleden
  Dikke proficiat aan de beste ploeg van Brussel. Voor mij mogen ze kampioen spelen !
 1. “Union trotseerde met gemak de toenemende druk als leider, maar laat zich nu bij de eerste grote narigheid betrappen op irritatie en zenuwachtigheid”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  23

  “Union trotseerde met gemak de toenemende druk als leider, maar laat zich nu bij de eerste grote narigheid betrappen op irritatie en zenuwach­tig­heid”

  Neem het Union niet kwalijk: zonder speerpunten Undav en Vanzeir valt puntenverlies tegen Eupen (0-0) niet uit de lucht. Met nog vier duels zonder Vanzeir lijkt Union de rit tot de Champions’ play-offs te moeten uitzweten. Verandert na de flow ook de mindset? De club zet zijn stekels wat op naar de buitenwereld, ziet onze watcher Bart Fieremans.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.