Noë Dussenne.
Volledig scherm
Noë Dussenne. © BELGA
Standard STA
2
EINDE
2
KAA Gent GNT
 • 34' Goal Selim Amallah
 • 89' Goal Noe Dussenne
 • Tarik Tissoudali Goal 60'
 • Darko Lemajic Goal 79'

Tienkoppig Standard pakt punt tegen Buffalo’s: Dussenne scoort in de absolute slotfase, de arbitrage speelt meteen een prominente rol

Jupiler Pro LeagueAA Gent en de openingsspeeldag: ‘t is geen geslaagd huwelijk. De Buffalo’s verspeelden in de slotfase nog de zege tegen een tienkoppig Standard. Al maakte vooral de arbitrage geen te beste beurt. Gentse T2 Peter Balette vond het jammer dat dat achteraf opnieuw het gespreksonderwerp moest zijn. “Het feit dat de journalisten ernaar vragen wil zeggen dat het bepalend was.”

43 reacties

 • Laurent Vanempten

  4 maanden geleden
  Tja, als neutrale voetballiefhebber moet ik weerom vaststellen dat we voor een jaartje TOP arbitrage vertrokken zijn. Weer volop het parapluke clear and obvious error trekken om overduidelijke arbitrage blunders te maskeren. Als zes scheidsrechters zoiets niet zien dan moeten we er misschien maar 10 plaatsen. Heeft het mss eentje gezien. En ja, als je dan commentaar geeft hierop als trainer, is je ploeg voor een heel seizoen geviseerd door de men in black
 • Dirk Peeters

  4 maanden geleden
  Ongelooflijk… Visser zal het nooit leren of kunnen…. Dag 1 en we zijn vertrokken met minpunten… ocharme Belg voetbalbond En wat ik lees van Hein over de nationale coach is zeer terecht. 2 maten en 2 gewichten in hun strafbepaling…
 • Juan Van Ranst

  4 maanden geleden
  Hoe veel gelijk Hein ook heeft,ik raad hem en heel Gent aan om te stoppen met hun terechte kritiek want die arbiters spreken op training af om hun nog meer te benadelen.
 • Rik Cappelle

  4 maanden geleden
  Op sportvlak kan er niets mooier en eerlijker zijn dan een VAR maar zoals daar in onze kompetitie mee omgesprongen wordt zou men er beter mee ophouden. Ik ben helemaal geen Gent en Vanhaezebrouck fan gewoon het één grote bende jankers zijn maar in deze hebben ze wel voor de volle 100% gelijk.
 • JEAN DUPONT

  4 maanden geleden
  Schaf die VAR gewoon af
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.