Noë Dussenne.
Volledig scherm
Noë Dussenne. © BELGA
Standard STA
2
EINDE
2
KAA Gent GNT
 • 34' Goal Selim Amallah
 • 89' Goal Noe Dussenne
 • Tarik Tissoudali Goal 60'
 • Darko Lemajic Goal 79'

Tienkoppig Standard pakt punt tegen Buffalo’s: Dussenne scoort in de absolute slotfase, de arbitrage speelt meteen een prominente rol

Jupiler Pro LeagueAA Gent en de openingsspeeldag: ‘t is geen geslaagd huwelijk. De Buffalo’s verspeelden in de slotfase nog de zege tegen een tienkoppig Standard. Al maakte vooral de arbitrage geen te beste beurt. Gentse T2 Peter Balette vond het jammer dat dat achteraf opnieuw het gespreksonderwerp moest zijn. “Het feit dat de journalisten ernaar vragen wil zeggen dat het bepalend was.”

43 reacties

 • Laurent Vanempten

  4 maanden geleden
  Tja, als neutrale voetballiefhebber moet ik weerom vaststellen dat we voor een jaartje TOP arbitrage vertrokken zijn. Weer volop het parapluke clear and obvious error trekken om overduidelijke arbitrage blunders te maskeren. Als zes scheidsrechters zoiets niet zien dan moeten we er misschien maar 10 plaatsen. Heeft het mss eentje gezien. En ja, als je dan commentaar geeft hierop als trainer, is je ploeg voor een heel seizoen geviseerd door de men in black
 • Dirk Peeters

  4 maanden geleden
  Ongelooflijk… Visser zal het nooit leren of kunnen…. Dag 1 en we zijn vertrokken met minpunten… ocharme Belg voetbalbond En wat ik lees van Hein over de nationale coach is zeer terecht. 2 maten en 2 gewichten in hun strafbepaling…
 • Juan Van Ranst

  4 maanden geleden
  Hoe veel gelijk Hein ook heeft,ik raad hem en heel Gent aan om te stoppen met hun terechte kritiek want die arbiters spreken op training af om hun nog meer te benadelen.
 • Rik Cappelle

  4 maanden geleden
  Op sportvlak kan er niets mooier en eerlijker zijn dan een VAR maar zoals daar in onze kompetitie mee omgesprongen wordt zou men er beter mee ophouden. Ik ben helemaal geen Gent en Vanhaezebrouck fan gewoon het één grote bende jankers zijn maar in deze hebben ze wel voor de volle 100% gelijk.
 • JEAN DUPONT

  4 maanden geleden
  Schaf die VAR gewoon af
 1. BEKIJK. Boyata uitgefloten door Club-fans na pijnlijke fouten, Trésor en Raskin goed voor héérlijke acties en penaltyfestival
  Play
  Jupiler Pro League
  21

  BEKIJK. Boyata uitgeflo­ten door Club-fans na pijnlijke fouten, Trésor en Raskin goed voor héérlijke acties en penaltyfes­ti­val

  Een avond om heel snel te vergeten, werd het voor Dedryck Boyata zaterdag. Met een dramatische terugspeelbal aan de basis van de Oostendse aansluitingstreffer, met een penaltyfout aan de basis van de gelijkmaker. Gelukkig voor de Rode Duivel dat Club de scheve situatie nog kon ombuigen, of het fluitconcert aan zijn adres had nog veel harder weerklonken op Jan Breydel.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 3. “In Porto nog de regisseur, in Luik slenterend. Hans Vanaken maakte een zondagswandeling, zonder drive”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  28

  “In Porto nog de regisseur, in Luik slenterend. Hans Vanaken maakte een zondagswan­de­ling, zonder drive”

  Dé uitslag van afgelopen voetbalweekend was natuurlijk de 3-0-zege van Standard tegen Club Brugge en daar heeft ook Marc Degryse wel wat over te zeggen. “Je wil niet te veel van dit soort katertjes oplopen na een Europese triomf”, klinkt het bij onze huisanalist, die scherp was voor Vanaken maar wel met lof zwaaide naar Standard en coach Ronny Deila.