Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Anderlecht AND
3
EINDE
0
RFC Seraing SER
 • 69' Goal Isaac Thelin
 • 82' Goal Sergio Gómez
 • 90'+1' Goal Francis Amuzu

Tienkoppig Seraing houdt lang stand in Anderlecht, maar paars-wit pakt uiteindelijk wel (ruime) eerste competitiezege

Jupiler Pro LeagueDe kop is eraf voor Anderlecht in de Jupiler Pro League. De Brusselaars rekenden vanavond eenvoudig af met een tienkoppig Seraing: 3-0. Het duurde wel tot diep in de tweede helft voor paars-wit zijn overwicht omzette in goals. Die kwamen van de voeten van Kiese Thelin, Gómez en Amuzu.

56 reacties

 • eduard janssens

  2 maanden geleden
  Waarom kreeg Raman geen rood ?? >
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Laat ons hopen dat ze vooral punten pakken in de Europese competitie voor ons coëfficiënt. Die ruime overwinning tegen 10 van Seraing is dood normaal, toch.. @wim collaert het is vooral lachwekkend hoe beschamend Anderlecht in de hoogte wordt gepraat.. met wel goed spel tussen de bak lijnen niet erin.
 • alfons moons

  2 maanden geleden
  Rode kaart voor Seraing volledig terecht ! Maaaaarrrrr : Raman moest onmiddellijk rood hebben gekregen ! Anderlecht eerst thuis tegen Union, dan naar Eupen en nu thuis Seraing ! Goe geregeld kalendercommissie ! Kassa !
 • wim collaert

  2 maanden geleden
  Het is steeds lachwakkend al die jaloezie en frustraties, Voor de rode kaart had het al makkelijk 2-0 kunnen staan voor Anderlecht.
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Anderlecht staat alleszins nu al een pak verder dan vorig seizoen op hetzelfde tijdstip. Refaelov, Gomez, Zirkzee, Raman en zelfs Thelin bewijzen hun meerwaarde en zullen het scoringsprobleem uit de wereld helpen.
 1. Morioka zkt ruimte. Vindt hij die straks op de Pairay ?
  Jupiler pro league

  Morioka zkt ruimte. Vindt hij die straks op de Pairay ?

  Sporting Charleroi opent vanavond de twaalfde speeldag met een verplaatsing naar Seraing. De eerste sinds 5 mei 1996 (2-3). Op het eerste gezicht is er voor Edward Still geen reden om het elftal te wijzigen dat vorig weekend aan de aftrap kwam tegen Racing Genk, na de rust overwicht afdwong en uiteindelijk won — mede dankzij een sublieme Hervé Koffi. “We hebben tegen Genk een grote stap in de goede richting gezet”, bevestigde de coach van de Carolo’s die stelling.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Jelle Vossen komt er met 1 speeldag schorsing vanaf na armslag en rode kaart tegen Cercle
  Play
  Jupiler Pro League
  28

  Jelle Vossen komt er met 1 speeldag schorsing vanaf na armslag en rode kaart tegen Cercle

  Jelle Vossen wordt één speeldag effectief geschorst na zijn rode kaart afgelopen weekend. Hij krijgt twee speeldagen voorwaardelijke schorsing en een boete van 2.000 euro. Dat heeft het Disciplinair Comité voor het Profvoetbal beslist. Het Bondsparket had nochtans een zwaardere straf van drie speeldagen en een boete van 3.000 euro gevorderd tegen de spits van Zulte Waregem.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.