Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Thorstvedt: “Dit is beschamend”

Jupiler Pro LeagueEen knotsgekke topper vanmiddag in Genk, waar Club Brugge met tien man alsnog met de zege aan de haal ging. Bij Genk likten ze dan ook hun wonden: Patrik Hrosovsky, die twee keer scoorde, had er geen verklaring voor, terwijl Christian Thorstvedt de prestatie van hem en z’n maats “beschamend noemde.”

4 reacties

 • de Zeverghem Albert

  1 jaar geleden
  geen paniek, straks worden de punten weer gehalveerd maar of jullie er gaan bij zijn betwijfel ik.
 • Casto Giuseppe

  1 jaar geleden
  De Conde zorg dat munoz weg is die heeft al punten gekost voor Genk in de jpl en europees
 • Gilbert Gendarme

  1 jaar geleden
  Goed praten, maar een van die twee zou toch moeten opstaan om die bal te monopoliseren als ze voor staan, dat blijft toch een probleem bij de Belgische ploegen.
 • Luc Vandamme

  1 jaar geleden
  ja inderdaad en met al de fouten dat je maakte en zonder geen enkele kaart
 1. Was er dit weekend overdreven VAR-werk? “Drie correcte VAR-interventies, één foute inschatting van de ref” - Vanhaezebrouck: “Dit is te belachelijk”
  Play
  Jupiler Pro League
  19

  Was er dit weekend overdreven VAR-werk? “Drie correcte VAR-interven­ties, één foute inschat­ting van de ref” - Vanhaeze­brou­ck: “Dit is te belache­lijk”

  Drie VAR-interventies bepaalden mee het resultaat van Gent-Antwerp. Onze huisref Tim Pots is lovend voor VAR Kevin Van Damme: “Hij beoordeelde drie keer correct.” Over de vierde betwiste fase, helemaal op het eind, vindt onze huisref dat de scheidsrechter fout tegen Antwerp en niet tegen Gent had moeten fluiten. Ook in Union - Anderlecht en Kortrijk - Standard werd er duchtig ‘geVARd’. Alle fases op een rijtje.