Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Thorstvedt: “Dit is beschamend”

Jupiler Pro LeagueEen knotsgekke topper vanmiddag in Genk, waar Club Brugge met tien man alsnog met de zege aan de haal ging. Bij Genk likten ze dan ook hun wonden: Patrik Hrosovsky, die twee keer scoorde, had er geen verklaring voor, terwijl Christian Thorstvedt de prestatie van hem en z’n maats “beschamend noemde.”

4 reacties

 • Jos Vannuffelen

  2 maanden geleden
  geen paniek, straks worden de punten weer gehalveerd maar of jullie er gaan bij zijn betwijfel ik.
 • Casto Giuseppe

  2 maanden geleden
  De Conde zorg dat munoz weg is die heeft al punten gekost voor Genk in de jpl en europees
 • Gilbert Gendarme

  2 maanden geleden
  Goed praten, maar een van die twee zou toch moeten opstaan om die bal te monopoliseren als ze voor staan, dat blijft toch een probleem bij de Belgische ploegen.
 • Luc Vandamme

  2 maanden geleden
  ja inderdaad en met al de fouten dat je maakte en zonder geen enkele kaart
 1. Een zwaarlijvige ex-speler van Real Madrid die niet meer meekon, maar ook een Gouden Schoen: de Jupiler Pro League als uitbolcompetitie
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  1

  Een zwaarlijvi­ge ex-speler van Real Madrid die niet meer meekon, maar ook een Gouden Schoen: de Jupiler Pro League als uitbolcom­pe­ti­tie

  Shinji Kagawa (32) is niet de eerste ex-vedette die kiest voor een avontuur in België. Onder meer deze tien voormalige sterren gingen de Japanner voor. Van Robert Prosinecki tot Adriano Correia. Met wisselend succes. “Hier kwam ooit een Spaanse ex-speler van Real Madrid met 150.000 euro tekengeld. Hij was zwaarlijvig en kon niet mee. Dat nooit meer.” De Jupiler Pro League als uitbolcompetitie.
 2. Beerschot en Standard moeten twee matchen achter gesloten deuren spelen als straf voor wangedrag van fans
  Play
  Jupiler Pro League
  12

  Beerschot en Standard moeten twee matchen achter gesloten deuren spelen als straf voor wangedrag van fans

  Beerschot en Standard kennen hun straffen voor het wangedrag van hun fans. Beide eersteklassers moeten - vanaf dat er geen beperkingen meer zijn op het aantal fans in de stadions - twee thuismatchen achter gesloten deuren afwerken, zo besliste het disciplinair comité van de voetbalbond. Beerschot kondigde al aan dat het in beroep gaat tegen die sanctie.
 1. Hein Vanhaezebrouck hoopt eindelijk op een reeks: “We hebben in een moeilijk jaar het geluk dat er nog heel veel zijn die een moeilijk jaar hebben”
  AA Gent

  Hein Vanhaeze­brou­ck hoopt eindelijk op een reeks: “We hebben in een moeilijk jaar het geluk dat er nog heel veel zijn die een moeilijk jaar hebben”

  Met groepswinst in de Conference League op zak, hoopt AA Gent in de competitie eindelijk een reeks neer te zetten die aansluiting geeft bij de plaatsen in play-off 1. Die reeks moet zondag ingezet worden tegen Standard. “Ik verwacht een ‘close game’. Voor hen is dit de match van de week, terwijl wij ons eerst op Anorthosis hebben moeten focussen”