BELGA
Volledig scherm
© BELGA
1
EINDE
0
 • Didier Lamkel Ze 84'

Terugkeer door de grote poort: Lamkel Zé schenkt Antwerp meteen drie punten met late goal

Jupiler Pro LeagueDidier Lamkel Zé is terug. De verguisde Kameroener kwam voor het eerst in meer dan drie maanden nog eens in actie en schonk Antwerp meteen de drie punten tegen Cercle. De ploeg van Frank Vercauteren wipt zo over Anderlecht naar de derde plaats. Met dank aan Didier Lamkel Zé, wie anders?

11 reacties

 • pé gonzales

  5 maanden geleden
  Didier Lamkel Zé ole ole , winstpremie is binnen voor de ploeg , nu hoor je ze niet klagen !
 • Germain De Block

  5 maanden geleden
  Zijn show na het doelpunt bewijst nog maar eens dat het iemand is zonder verstand of een arogant ventje.zal nog moeten afrekenen met de suporters.
 • Guy Malfait

  5 maanden geleden
  Wel een uniek figuur in ieder geval.
 • Michel Oyen

  5 maanden geleden
  Voetballen kan hij, de rest is toch bijzaak toch.
 • Jozef vanden kieboom

  5 maanden geleden
  Triestig voetbal is gewoon reserve match zo komen ze zeker nu in de play offs
 1. Alle beelden van de slotspeeldag met omstreden goal Lamkel Zé, de 1-2 van Genk op Club en Gentse zege
  Play
  Jupiler Pro League

  Alle beelden van de slotspeel­dag met omstreden goal Lamkel Zé, de 1-2 van Genk op Club en Gentse zege

  Het seizoen 2020-2021 zit erop. Club Brugge vierde de titel met een georganiseerd event dat uitdraaide op een immense openluchtfuif, maar op het veld werd er verloren van Racing Genk - dé ploeg van deze Champions’ play-offs die vijf van zijn zes matchen won. Anderlecht deed een slechte zaak met verlies op Antwerp en ziet de derde plaats nog naar de ‘Great Old' gaan. De Europe play-offs draaiden uit op een beslissend duel tussen KV Mechelen en AA Gent, waarin de Buffalo’s aan het langste eind trokken. Zij versieren net als Anderlecht een ticket voor de voorrondes van de Conference League.
 2. Wie Europe Play-offs wint, speelt voorrondes Conference League: het UEFA-gedrocht dat alleen aantrekkelijk is door centen
  PREMIUM
  Belgisch voetbal
  10

  Wie Europe Play-offs wint, speelt voorrondes Conference League: het UE­FA-ge­drocht dat alleen aantrekke­lijk is door centen

  Terwijl de top vier met de aandacht gaat lopen, staat in de Europe Play-offs het laatste Europese ticket op het spel. De winnaar gaat naar de tweede voorronde van de Conference League, het nieuwe UEFA-gedrocht dat alleen aantrekkelijk is door de centen. KV Mechelen zou tegen de B-ploeg van Liverpool kunnen spelen. Voor Gent of Standard wacht Torpedo Zhodino.