Antwerp/Club
Volledig scherm
PREMIUM
Antwerp/Club © PN

‘Super Bruges’ versus ‘The Great Old’: wie rekent af met de toenemende zorgen?

JUPILER PRO LEAGUESuper Bruges vs. The Great Old. Hoogspanning op Olympia. Een kraker die door geen van beide verloren mag worden. Anders worden de vele zorgen er alleen maar groter op. Problemen die in grote lijnen gelijklopend zijn en die zowel Club Brugge als Royal Antwerp vlak voor de break (deels) wil achterlaten.

9 reacties

 • Peter Ongenaert

  2 maanden geleden
  Denk gelijk spel
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Komaan club winnen eh 🤞
 • Raymond Ponet

  3 maanden geleden
  De supporters zullen de uitslag wel bepalen. Eerst die van Anderlecht, dan die van Charleroi welke zijn de volgende ?
 • Ilse Verlinden

  3 maanden geleden
  Mensen die denken dat Club Brugge geholpen wordt, moeten misschien eens wat statistieken bekijken ivm toegekende strafschoppen enzo. Objectieve feiten dus.
 • Guido Verlinden

  3 maanden geleden
  Als antwerp niet wint mag den Hollander vertrekken.!!
 1. Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE

  Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht

  Zoek in de bekerselectie van Antwerp voor Genk eens te meer niet naar de naam van Björn Engels. De verdediger staat nu al bijna een jaar geblesseerd aan de kant en het is niet te voorspellen hoe lang dat nog zal duren: “Dit vreet aan hem.” Hoe zit het trouwens met de financiële ‘schade’ voor een speler bij zo’n langdurige afwezigheid? “Het is niet omdat je maandenlang geen matchen speelt dat je niet hebt ‘gewerkt’.”
 2. “Hoe kan het dat dit geen rood is? Hij had mijn been kunnen breken”: Nielsen met schrik vrij na snoeiharde tackle Marcelin
  Play
  Jupiler Pro League
  30

  “Hoe kan het dat dit geen rood is? Hij had mijn been kunnen breken”: Nielsen met schrik vrij na snoeiharde tackle Marcelin

  Was dit hét VAR-moment van het seizoen? Onbegrijpelijk hoe de drieste tackle van Jean Marcelin op Casper Nielsen in Club Brugge-Cercle Brugge slechts met geel bestraft werd. “Dit geloof je niet”, moest de Deen erom lachen. “Mijn scheenbeschermer is kapot. Op het moment dat ik de bal raakte, was ik bang. Als mijn been vaststaat, kon hij dat zeker gebroken hebben. Ongelooflijk dat dit geen rood is.”